Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

10 mozgásos játék

2021.01.19.

10 mozgásos játék

Ha beszorultok a lakásba

Tél van. Hol túl hideg, hol túl esős és saras. Ráadásul korán is sötétedik, így az átlagnál több kreativitásra van szükségünk, hogy lekössük a gyerekek figyelmét, arról nem is beszélve, hogy nem ártana egy kicsit meg is mozgatni őket. Meg persze jó lenne, ha nem a képernyőhöz ragadva töltené az egész család a hétvégét. Ha nektek is szükségetek van ehhez néhány jó ötletre, böngésszétek át ajánlónkat!





1. Akadálypálya

Bárhol és bármikor kivitelezhető, csak a lakás méretéhez és a résztvevő gyerekek korához kell igazítani a pályát. Használhattok párnákat, amit át kell ugrani, széket és plédeket, amiből alagutat építhettek vagy vizeslavórt, amit ügyesen át kell lépni.



2. Párnacsata

Ezt nem kell túl sokat magyarázni, csak annyit tennénk hozzá, hogy szülők is részt vehetnek a mókában!



3. Lézerpálya

Tetszőleges módon feszítsünk ki zsinórokat, köteleket a szobában. A cél: úgy átkelni az akadályokon, hogy ne érjünk hozzá a zsinórokhoz.


4. Ugróiskola

Nem csak kint krétával, de bent ragasztószalaggal is el lehet készíteni.


5. Hócsata a szobában

Készíthettek pomponokat is, így a csatát egy kis kreatívkodás is megelőzi, de simán gombóccá gyűrhettek pár újságpapírt, s máris kezdődhet a küzdelem.


6. Táncparti

Készítsetek közös családi toplistát, amire felkerül mindenki kedvence. Tekerjétek fel a hangerőt, és indulhat a parti! Ha kedvetek tartja, kiválaszthattok egy korszakot, aminek a zenéje felkerülhet a listára és még be is öltözhettek a kor jellegzetes ruháiba, például választhatjátok a 80-as évek diszkós vagy a 90-es évek breaktáncos stílusát.  


7. Hullahopp karika

Az igazán ügyesek családi hullahopp versenyt is rendezhetnek. Egy kis bemelegítő gyakorlás ér! És akinek nagyon nem megy a dereka körül, az a karja körül is tekerheti.


8. Lufifújó verseny

A legutóbbi szülinapról megmaradt lufikat kell egy tetszőleges hosszúságú és kialakítású pályán végigfújni. Kinek sikerül a legrövidebb idő alatt?


9. Vonat kartondobozból

Az e-kereskedelm fellendülésével, biztos nálatok is hever egy-két használaton kívüli kartondoboz, amit mi másra lehet használni, mint vonatozásra. Készítsetek egyszerű dekorációval vonatokat a dobozokból, alakítsatok ki állomásokat a lakás különböző pontjain és indulhat a 6:40-es pécsi gyors! Utasnak megteszik a kedvenc babák és plüssálatok.


10. Simon mondja

A családból egy embert kinevezünk játékvezetőnek, az ő utasításait kell végrehajtani. Persze csak akkor, ha úgy kezdi a mondatot, hogy "Simon mondja". A mozgásos feladatokat a trükkös feladványokkal lehet keverni. Például Simon mondja, hogy mindenki ugorjon háromszor egymás után olyan magasra, amilyen magasra csak tud, vagy Simon mondja, hogy NE guggolj le.


2021. január 20.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!