Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 unaloműző családi játék

2020.08.05.

5 unaloműző családi játék

Ami bármikor és bárhol bevethető

A tavaszi karantén időszak bebizonyította, hogy nem árt, ha mindig van egy-két ötlet a tarsolyunkban, hogy tévézés és videójátékozás helyett mivel üssük el otthon a szabadidőnket. Persze ezek a tippek bármikor bevethetők, akár nyaralás közben is, amikor délidőben nem akarunk kimenni a tűző napra vagy éppen zuhog az eső, hiszen semmi különleges felszerlés nem szükséges hozzájuk.



1. Sztorizsák

Egy kéznél lévő zsákba, szatyorba, papírtáskába tegyetek be öt-tíz tetszőleges tárgyat. A jelenlévők mindegyike húz egyet és elkezd mesélni egy ehhez kapcsolódó történetet. A következő játékos újabb tárgyat húz ki a zsákból, de neki már nem csak a tárgyhoz kapcsolódva kell tovább szőni a mesét, de az előtte lévő történetéhez is kapcsolódni kell. És ez így megy, amíg ki nem fogytok a tárgyakból.


2. Toronyépítés

Lehet kártyával, dominóval vagy bármi mással játszani, amiből lehet tornyot építeni. A nagy kérdés: ki tudja a legmagasabb toronyot megépíteni?


3. Akadálypálya

Ezt a lakásban vagy a kertben is lehet játszani. Felmosóvödörből, lavórból, kisebb bútorokból építsetek akadálypályát, amit minden résztvevőnek teljesítenie kell. Nagyobb gyerekekkel lehet nehezíteni és bekötött szemmel játszani. Figyeljetek rá, hogy mindig legyen egy segítő a pályát épp teljesítő mellett, hogy elkerüljétek a baleseteket.


4. Nyelvtörőparti

Írjátok össze a kedvenc nyelvtörőiteket, majd mindenki húzzon egy a pakliból és mondja el. A végén szavazással vagy pontozással dönthetitek el, hogy ki volt a legügyesebb.

5. Táncverseny

Minden résztvevő kitalál egy 5 különböző elemből álló táncot, amit a többieknek egyesével le kell utánoznia. Szavazásal döntsetek, hogy ki oldotta meg legjobban a feladatot.


Jó szórakozást a meleg nyári vagy hideg téli napokra!

2020. augusztus 5.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!