Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Dzsumánia Kreatív Játszóház

 

Dzsumánia Kreatív Játszóház

Nyitvatartás:
h - p: 9:00 - 17:00

Nyáron játszóházként nem üzemelnek, azonban előre egyeztetett időpontban csoportos (3 fő gyermektől) játszóházhasználatra van lehetőség.

weboldal >>

1149 Budapest
Róna u. 115/B
Telefon: +36-30-363-1473

Dzsumánia egy gyermekbirodalom az őserdő mélyén. Aki betoppan, azt rögtön hatalmába keríti a dzsungel hangulata, a buja zöld növényzet, kíváncsi állatszemek kísérik minden lépését, fülébe zúg az erdei élőlények zümmögő, csicsergő hangkavalkádja.

A játszóház 150 nm-en helyezkedik el, ami elég nagy teret biztosít ahhoz, hogy a gyermekek kihasználhassák  túlcsorduló energiáikat, mégis barátságos, családias hangulatot áraszt.

Árak:

500 Ft/minden megkezdett 30 perc

5200 Ft/12 alkalmas bérelt (12x30 perc)

több gyermek esetén 24 alkalmas bérlet (12 óra játékidő) ára csak 9500 Ft (4 alkalom grátisz)


vissza

Programok a Szélforgó ajánlásával heti ajánlónkban

Bár kint most leginkább szürkeség uralkodik, heti ajánlónkban ezúttal is sok színes program vár rátok. Ezen a héten helyet kapott a kiemelt programok között a Gyermekvasút nyílt napja, klassz diafilmes programok, megtudhatjátok mit lehet csinálni éjszaka a könyvtárban és a természetkedvelőknek is vannak javaslataink.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!