Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Bertényi Miklós Füvészkert

 

Bertényi Miklós Füvészkert

Nyitvatartás:

nov. 15. - márc. 14.  p-szo -v: 12:00-19:00
márc. 14. - április 30. cs - v: 12:00-20:00
máj. 1. - szept. 1. h - v: 12:00-20:00
szept. 1. - nov. 15. cs - v: 12:00-20:00 


weboldal >>

2025 Visegrád, Apátkúti-völgy
Telefon: +36-20-984-6042

Visegrád felől a Telgárthy-rétre vezető út mentén sok látnivaló kínálkozik. Az Apátkúti-patakot követve az Ördögmalom vízesés majd a Magdolna-forrás mellett elhaladva érkezünk el a réthez, amelynek szélén megtaláljuk a Bertényi Miklós Füvészkert bejáratát.

A kert minden évszakban más-és más képet mutat. A tavasz beköszöntével az aranycserjék tömeges virágzása jelzi a lombfakadás kezdetét, énekes madarak dalától hangos az erdő. Nyárra a madarak elcsendesednek, a fák lombja kiteljesedik, millió rovar zümmög mindenütt. Ősszel a lombszíneződés újra látványossá varázsolja a kertet, még egyszer lángra gyújtva a lejtőket. A téli havazás fehér némaságba burkolja a tájat, amelyből csak az örökzöldek állományai emelkednek ki.

Nyitvatartás az Ördögmalom Étterem nyitvatartási idejében (lásd fent), de előzetes bejelentkezés alapján is látogatható, jelentkezés Koncz Miklós kerületvezető erdésznél.

Ammennyiben a túra során megéhezünk, az Ördögmalom Étteremben megkóstolhatjuk a helyi Pisztrángos Tavakban fogott halakból készült ínycsikalndozó ételeket, sőt akár mi magunk is kifoghatjuk az ebédre valót.

Belépő: 500 Ft/diák, nyugdíjas, 1000 Ft/felnőtt

vissza

Heti programajánló a legjobb együtt töltött pillanatokért

Idén sokkal jobb dolgunk van, mert most valahogy mindig hétvégére javul meg az idő. Így természetesen most is hozunk nektek szuper szabadtéri programokat szombat-vasárnapra, a kiránduláshoz passzoló finom, foszlós kifli receptet és programokat a legkisebb, a „közepes” és legnagyobb korosztálynak is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!