Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Diósjenői Erdei Szabadidőpark

 

Diósjenői Erdei Szabadidőpark

Nyitva tartás:
2019. tavaszig zárva


weboldal >>

2643 Diósjenő Erdészet
Telefon: +36-20-852-4527

A parkerdei környezetben haladó, ismertető táblákkal tarkított sétaút, melyet végigjárva többféle, a Börzsönyre jellemző erdőképpel találkozhatunk, alig 1 órás sétával teljesíthető. Az útvonalat az idősebbek kedvéért padokkal, a fiatalabbak kedvéért játszóterekkel, erdei sportpályákkal, állatsimogatóval, minigolf pályával tettük színesebbé.

Akik nagyobb túrára kedvet kap az a park bejáratától induló Erdőtörténeti tanösvény rövidebb vagy hosszabb útvonalán is tehet egy kört. 

A piknikezni vágyók számára szabadtéri tűzrakó helyeket alakítottunk ki a parkban. A látogatók kényelmét a fogadó épületben információs pult, kávézó, ajándékbolt és mosdók szolgálják.

Belépő hétköznap-hétvége-témanap

- gyerek (3-18 év) 300 Ft - 450 Ft - 700 Ft

- felnőtt 500 Ft - 700 Ft - 900 Ft

- családi 1300 Ft - 1900 Ft -3300 Ft

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Csupa jó hírrel szolgálunk: még javában tart a nagy farsangi forgatag, már nem sötétben megyünk haza az oviból, iskolából, munkából, és egyre több helyen nyílik a hóvirág és a sárgán virító téltemető. Meg persze sok-sok jó program lesz ezen a héten is. A fenti linkre kattintva válogassatok kedvetekre!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!