Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kaán Károly-kilátó

 

Kaán Károly-kilátó

Nyitvatartás:
éjjel-nappal

weboldal >>

Nagy-Hárs-hegy
Telefon: nincs megadva

A kilátóból hasonló körpanoráma tárul a szemlélődő elé, mint a közeli és ismertebb János-hegyi Erzsébet-kilátóból - igaz az körülbelül 70 méterről magasabban van. A kilátó teraszos elrendezésű, a szinteken felfelé haladva egyre szélesebb kilátás nyílik. A kilátó 2016. nyarán felújításra került.

A jelenlegi kilátó helyén korábban fából épült kilátó állt. Az építményt azonban elhanyagolták, és összedőlt. A régi kilátó helyére épült Kaán Károly-kilátó alapzata kőből készült. Kaán Károly (1887-1940), a kilátó névadója erdőmérnök volt. Földművelési államtitkárként számos környezetvédelmi intézkedés fűződik nevéhez fűzödik. Többek között az ő kezdeményezésére iktatták először törvénybe az erdők népjóléti szerepét.

Megközelítési információk:

A kilátó a Gyermekvasút Szépjuhászné állomásától kiindulva a sárga sáv turistajelzést követve közelíthető meg. 

vissza

Heti programajánló a legjobb együtt töltött pillanatokért

A koronavírus járvány második felvonása 2021 első hónapjában is tart, de az élet továbbra is zajlik, csak kicsit másként. Természetesen ránk továbbra is számíthattok, hisz csupa olyan családi időtöltési lehetőséget ajánlunk továbbra is, amelyet biztonságos körülmények között tudtok élvezni. A kínálatban szerepelnek online közvetítések, kirándulós programok és az otthonotokban élvezhető különféle szabadidős lehetőségek is. 

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!