Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Pál-völgyi-barlang

 

Pál-völgyi-barlang

Nyitva tartás:
k - v: 10:00 - 16:15

weboldal >>

1025 Budapest
Szépvölgyi út 162.
Telefon:
+36-1-325-9505

A Pál-völgyi-barlang világítási korszerűsítési munkálatok miatt 2018. szeptember 3-tól 16-ig ZÁRVA tart. Ez idő alatt a közeli Szemlő-hegyi-barlang a hét minden napján fogadja a látogatókat.

***

A barlang máig feltárt hossza 29 km, ebből a túraútvonal 500 méter. Ez Magyarország második leghosszabb barlangja. Leginkább cseppköveiről nevezetes, bár sokkal jellemzőbbek rá a magas, hasadékszerű folyosók és a hévizek által kioldott gömbszerű oldásformák. Változatos, csillogó kalcitkristályok és kagylólenyomatok csodálhatók meg. A meseszerű cseppkövek, különleges szikla alakzatok évezredek óta változatlan formában várják a látogatót.

A barlangtúra alsó korhatára 5 év és 105 cm-es testmagasság!

A hőmérséklet egész évben állandó, 11°C, ezért nyáron érdemes melegebben öltözni. A kiépített útvonal utcai ruhában megtekinthető. Kényelmes túracipő viselése ajánlott. A túra időtartama kb. 50-60 perc. A barlang csak vezetővel látogatható, a túrák minden óra 15 perckor indulnak.

Belépőjegyek:

- Teljes árú: 1400 Ft

- Kedvezményes (gyerek, diák, nyugdíjas): 1100 Ft

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Két héttel az év sokak számára legnagyobb ünnepe előtt szinte minden a karácsonyról szól. Az előkészületek nem mindig a legpihentetőbb elfoglaltságok, de ha a sok szaladgálás mellett beterveztek egy-egy vidám családi programot, talán a „kötelező” feladatok is könnyebben mennek majd.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!