Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Solymári-ördöglyuk

 

Solymári-ördöglyuk

Nyitvatartás:
Egész évben (részleteket lásd lent)!


weboldal >>

2083 Solymár
Templom tér
Telefon: +36-23-373-551

A fokozottan védett Solymári-ördöglyuk barlang Budapest közelében található, és az egyik legalkalmasabb barlang arra a célra, hogy a kezdők is biztonságosan kipróbálhassák az igazi, kúszós-mászós barlangászást, eredeti, kiépítetlen környezetben, mindenféle barlangász előképzettség nélkül is.

Elsősorban csoportok (családok, barátok, osztályok) jelentkezését várják. Túrázókat szakképzett barlangász túravezetők kísérik végig a barlangon, ahol szűk és tágasabb folyosók, majd kisebb termek követik egymást. A járatokban kúszni-mászni kell, a nehezebb helyeken beépített létrák, és kapaszkodókötelek segítik a túrázókat, így bármilyen átlagos fizikumú résztvevő teljesíteni tudja az útvonalat.

A barlang bejárása igazi kalandtúra, kiépítetlen – nincs betonjárda, se beépített világítás, ezért minden résztvevőnek fejlámpás, barlangász sisakot biztosítanak. A barlang időjárástól függetlenül, egész évben látogatható, hőmérséklete télen-nyáron 10 C°, így nyáron kellemesen hűvösnek, télen melegnek érezzünk a levegőjét.

Látogatható egész év során, a hét bármely napján (iskolai tanítási időszakban szombat kivételével), de csak előzetes telefonos megbeszélés után!

Barlangtúrákra időpontot foglalni az alábbi elérhetőségeken lehet:

+36-23-373551 vagy +36-20-396-0092

CSALÁDI TÚRA (2-6 fő részére) kb. 1,5-2 óra.

Kis létszámú csoportoknak az Alaptúra útvonalon. Létrákkal és kötelekkel biztosított, helyenként kúszás-mászást igénylő túra, ajánljuk azoknak a kezdőknek, akik még nem voltak ilyen jellegű, kiépítetlen barlangban. Minden túrázó fejlámpás sisakot kap.

Barlangász overall 1000 Ft-ért kölcsönözhető.

Alsó korhatár: 8 év

Túradíj: 12000 Ft/csoport. Nagyobb csoport esetén egyéb kedvezmények is.

vissza

Heti programajánló az együtt töltött pillanatokért

Erre a hétre is színes felhozatallal készülünk azoknak, akik a fővárosban és környékén keresnek családi programot az elkövetkező napokra. A kínálatban nem csak kedvenc eseményünk szerepel a Múzeumok Éjszakája rendezvényről számolunk be, de egy klassz több napos budapesti fesztiválról, sőt különleges esti családi programokról is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!