Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Soroksári Botanikus Kert

 

Soroksári Botanikus Kert

Nyitvatartás:

évszakonként változó, aktuális nyitvatartás ezen a linken


weboldal >>

1239 Budapest
Túri István út
Telefon: +36-30-375 2438

A botanikus kert Budapest, XXIII. kerületében: Soroksár szélén, a Péteri-majorban létesült 1962-ben. Területe 60 hektár.

Üvegházban trópusi, szubtrópusi növényeket mutatnak be, a kerti faházban állandó természetvédelmi kiállítás van. A tóparton kialakított kerti pihenők: asztalok, padok, szalonnasütő hely állnak a látogatók rendelkezésére.

Az óvodásoknak a főbejáratnál játszóteret, az iskolásoknak focipályát is kialakítottak.

A botanikus kert különleges növényvilága értékes állatvilágnak ad otthont. Változatos a rovarvilág is, sőt a kert területén több, mint 300 nagygomba faj él.

Belépődíj:

teljes árú 800 Ft

kedvezményes 500 Ft

vissza

Heti programajánló a vidám családi pillanatokért!

Ezen a héten is készülődünk, sütünk, főzünk (na jó, azt még nem), díszítünk. Persze nem hagyjuk ki a sétát, az erdei programokat sem (ki mennyit bír szuflával és idővel), mert borongós időben sincs jobb gyógyír a bajokra, mint a friss levegő. És ha kedvünk tartja, valamelyik adventi eseményre is ellátogatunk.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!