Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Fővárosi Állat- és Növénykert

 

Fővárosi Állat- és Növénykert

Nyitvatartás:

2020. május 20-tól újra nyitva.

május - augusztus

állatkert
h - p: 9:00-18:00
szo - v: 9:00-19:00 

állatházak
h -v: 10:00-17:30
szo - v: 10:00-18:00

weboldal >>

1146 Budapest
Állatkerti krt. 6-12.
Telefon: +36-1-273-4900

Európa egyik legjobb, a világ egyik legrégibb állatkertje. Ahol minden csoda 365 napig tart.

FONTOS INFORMÁCIÓK

A sorban állás elkerülése érdekében a jegypénztárak egyelőre nem működnek, jegyet kizárólag az interneten, elővételben lehet váltani (a jegymester.hu rendszerén keresztül). Érdemes a jegyeket időben megváltani, mert a napi látogatószámot most még korlátoznunk kell, így az internetes felületen egy-egy napra maximum 2500 fő belépéséhez lehet jegyet váltani. . Az Állatkertbe csak az adott napra érvényes, az interneten megváltott jeggyel, illetve korábban megváltott, érvényes bérlettel lehet egyelőre belépni. Az Állatkert szabadtéri bemutatóhelyei nagyrészt már május 20-tól mind látogathatók lesznek, kivéve a Holnemvolt Vár teljes területét, illetve azokat a kifutókat, ahol a közönség bemehet az állatok közé. A beltéri bemutatóhelyek, állatházak viszont elővigyázatosságból egy ideig még zárva lesznek.

Jegyárak:

felnőtt: 3300 Ft

gyermek (2-14): 2200 Ft

diák: 2500 Ft

2 felnőtt és 1 gyerek: 8000 Ft (plusz gyerek: 2000 Ft)

vissza

Visszatért a heti programajánló, csak kicsit másként

Egyre másra nyitnak újra a programhelyszínek, megint lehet szabadon kirándulni, állatkertezni, sétálni a Margitszigeten. Ezzel együtt maradtak szép számban programok az online térben is, hiszen fesztiválokat, koncerteket, kőszínházi előadásokat továbbra sem lehet szervezni. Az aktuális helyzethez igazodva mi is egy színes nyár eleji gyerekprogram csokorral készülünk, válogassatok kedvetekre!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!