Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Magyar Vasúttörténeti Park

 

Magyar Vasúttörténeti Park

Nyitvatartás:

2023. április 1-től
k - v: 10:00 - 18:00

weboldal >> 

1142 Budapest
Tatai út 95.
Telefon: +36-1-450-1497

A Vasúttörténeti Park Magyarország egyik különleges, világviszonylatban is egyedülálló múzeuma és programhelyszíne, a gyermekes családok kedvelt szórakozóhelye.

Itt igazi gőzmozdonyok sorakoznak, amelyek vezetőfülkéjébe fel lehet szállni, ki lehet őket próbálni. A vendégek utazhatnak nagymozdonyon, amelyről "tiszteletbeli mozdonyvezetői" oklevelet is kapnak, tehetnek egy kört a fordító-korongon, vagy felülhetnek a kerti vasútra, sőt kipróbálhatják erejüket egy korabeli kézihajtányon.

A mozdonycsodák birodalmában állomásozó legrégebbi gőzmozdony több mint 130 éves, ő áll a sor elején, a másik végén pedig igazi óriások, ahol a gyerekek még a kerék tetejét sem érik fel. A kisebbek álma a kerti vasút, amely 850 méter hosszan kanyarog a park területén alagúton át, majd kis tó feletti hídon keresztül tér vissza a kiinduló állomásra. Az állomás mellett rögtön birtokba is vehetik a játszóteret, ahol hinta, mászóka és mini focipálya vezeti le a felesleges energiákat.

A szórakozás mellett azért komoly muzeális értékek is megtekinthetők eredeti helyszínen – a százéves fűtőház területén –, ugyanis több mint száz vasúti jármű rendkívül értékes gyűjteménye várja a múltban elidőzni vágyókat.


Belépőjegy árak:

felnőtt 2400 Ft/fő

gyermek 1000 Ft/fő

családi (2+2) 6000 Ft/fő

3 éves korig ingyenes



vissza

HETI programajánló a vidám családi pillanatokért!

Ez a hét komoly feladat elé állított bennünket, hiszen jobbnál jobb családi programok, izgalmasabbnál izgalmasabb fesztiválok zajlanak az elkövetkező napokban. Nem volt könnyű a választás, de próbáltunk ezen a héten is úgy válogatni, hogy mindenki találjon ízlésének és érdeklődésének megfelelő programot. Lássuk a heti kínálatot!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!