Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Millennium Háza

 

Millennium Háza

Nyitvatartás:

sze - v: 10:00 - 22:00


weboldal >> 

1146 Budapest
Olof Palme sétány 1.
Telefon: +36-1-374-3173

Millennium Házaként nyílt meg a volt Olof Palme Ház, amely a Városliget legrégebbi épülete. A Millennium Házában a Városliget története című, kiemelten  gyerekbarát kiállítás célja, hogy egy interaktivitásra épülő időutazásra hívja a látogatókat. A kiállítás hét állomáson keresztül mutatja be a Városliget kiemelkedő szerepét Budapest fejlődésében. A látogatók többek között utazhatnak a Millenniumi földalatti vasúton, a 24 négyzetméteres pop-up könyvet “lapozgatva” megismerkedhetnek a Vajdahunyad vára, a korabeli Állatkert, a Széchenyi Gyógyfürdő, valamint a Műjégpálya történetével, és szelfizhetnek a Hősök terén látható Millenniumi emlékmű egyik fő alakjának, Gábriel arkangyalnak méretarányos másával is.

vissza

Heti programajánló a vidám családi pillanatokért!

Nyílnak a hóvirágok, egyre többet süt a nap és egyre ritkább a szürkeség, vagyis lassan tényleg itt a tavasz! Friss, tavaszváró programokkal örvendeztetünk mi is titeket ezen a héten. Ellátogatunk például egy különleges családi zenei fesztiválra, megyünk cirkuszba, bemutatunk egy hasznos családi napot, beszélünk a tél eltemetéséről és herceg Egerváry Elemér névnapját is megünnepeljük.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!