Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

KSH Könyvtár

 

KSH Könyvtár

Nyitvatartás:
h - cs: 8:00 - 19:00
p: 8:00-16:00

weboldal >>

1024 Budapest
Keleti Károly u. 5.
Telefon: +36-1-345-6036

A több mint 960 ezer kötetes állományban elérhetők a legújabb szépirodalmi, szórakoztató, gyerek- és ismeretterjesztő kötetek, a társadalom- és a bölcsészettudományok, a sport és a művészetek irodalma, valamint az összes tudományterület alapvető kézikönyvei.

A könyvtár ad helyszínt a Homoludens Egyesület hétfőnkénti családi társasklubjának. 

vissza

Heti programajánló az együtt töltött pillantokért

Mindjárt itt az őszi szünet, de nem árt addig is lazítani egy kicsit, hisz október közepe szintén remek gyerekprogramokat tartogat. Vannak ajánlataink a játékos kedvűeknek, a könyvrajongóknak, a mesék szerelmeseinek, hogy csak egy párat említsünk a heti felhozatalból.

Idén ismét lesznek Halloween napok a burgenlandi Familyparkban, sőt, október 15-én induló Facebook nyereményjátékunkon családi belépőt is nyerhettek rá. Figyeljétek Facebook oldalunkat!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!