Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

3 saját készítésű papírvirág

2021.04.19.

3 saját készítésű papírvirág

Anyák napjára édesanyának, a nagyinak vagy a nagynéninek

Nincs is tökéletesebb alkalom papírvirág készítésre, mint anyák napja. Bár illatban nem vetekedhet a valódival, tartósságban mindenképpen. Összeállításunkban három variációt mutatunk be, lesz közötte kicsit technikásabb, de pofonegyszerű változat is. Ami mind a három projektben közös az az alkotás és az elkészült mű felett érzett öröm. Reméljük, akad néhány vállalkozókedvű apuka is, aki belevág gyermekével ebbe a kreatív kalandba.





Cseresznyevirág tojástartóból

Amilyen egyszerű, olyan látványos és tényleg nem kell hozzá más, mint tojástartó, rózsaszín festék, sárga papír és néhány vékony faág. A virágok elkészítéséhez kivágjuk a tojástartó kis bemélyedéseit, ahova normál esetben a tojások kerülnek. Ollóval lekerekítjük a szirmokat és amikor megszárad a festék minden virág közepére egy kis sárga papírbibét ragasztunk. A virágokat felragasztjuk az ágra és kész is a mű.

Kép és ötlet: craftsbyamanda.com





Papírjácint

Először készítsük el a virág szárát. Vágjunk ki zöld papírból 5x20 centis csíkokat, az egyik oldalára kenjünk papírragasztót és a képen látható módon tekerjük fel. A virágszirmokhoz szintén színes papírból vágjunk ki egy 5x22 centis csíkot, húzzunk egy vonalat a hosszanti oldalán a papír aljától egy centire és vagdossuk be a papírt vékony csíkokra a jelölésig. Ezután az egy centis részre tegyünk ragasztót és tekerjük fel a virágot a szárra. A végén ragasszuk fel a szárra a szintén zöld papírból kivágott levelet. 

Kép és ötlet: onelittleproject.com





Tollaslabda virág

Ennek a virágnak az elkészítése sem különösebben bonyolult, de szükséges hozzá néhány tollaslabda, pár hobbiboltban beszerezhető pompon és zseníliadrót vagy szivaccsal borított kötöződrót. A virág maga a tollaslabda, amibe színes papírból készült bibeszálakat ragaszthatunk, ennek közepébe pedig a pompont, a virág szála pedig a tartós zseníliadrótból készül. 

Kép és ötlet: handmadecharlotte.com



2021. április 19.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!