Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Egy varázsdoboz minden hozzávalóval

2021.01.05.

Egy varázsdoboz minden hozzávalóval

Unaloműző kreatívkodás ovisokkal

Kétgyermekes anyukaként gyakran töröm a fejem, hogy milyen kreatív, fejlesztő, érdekes játékot találjak ki ovis fiaimnak. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül. :)

Szerencsés vagyok, mert a fiúk szívesen eljátszanak kettesben is, de szeretem amikor hármasban vagy akár négyesben - apával együtt - töltjük az időt. Amikor már túlvagyunk a gyurmázzunk, fessünk, rajzoljunk, autózzunk, kártyázzunk kombón, akkor jön elő általában az alkossunk együtt valamit igény. Bevallom korábban a kreatívkodást mindig halogattam, amíg csak tudtam, mert csomó mindent kellett összeszedni hozzá. Sosem éreztem magam elég felkészültnek, hiába láttam a közösségi oldalakon ez milyen egyszerű.

Aztán végre megismertem a KreOvi Boxokat... Ezek a kreatív dobozok szezonálisan jelennek meg, évente megújulnak és az adott évszakot, az azokra jellemző ünnepeket járják körbe, különféle feladatokkal. Az alkotáshoz szükséges összes kelléket tartalmazzák. Vagyis nem csak a különféle papírsablonokat találhatjátok a dobozban, hanem feladatsortól függően, ollót, ragasztót esetleg gyurmát és minden olyan kiegészítőt ami a tartalom összeállításához szükséges. Ennél remek dolgot el sem tudnék képzelni!

A szezonális dobozok mellett van egy állandó KreOvi Box is, ez az egész évben megvásárolható doboz a Kis kertész leszek KreOvi Box, aminek a témája a kertészkedés, a növények és bogarak. Most ezt a dobozt próbáltuk ki a fiúkkal.

Mit találtunk a dobozban? 

1. Egy mesét Hermann Marikától, a mese címe: Karfiólia hercegnője
2. 17 oldalnyi játékos feladatot
3. Zöldség, gyümölcs szeletelő játékot (remek gyakorlat olló használatához)
4. Három arcú fűfej csomagot (még virágföld is  volt a csomagban!)
5. Veteményeskert játékot (saját veteményes ágyásokat készítettünk)
6. Nektár szippantó játékot (ez lett a kedvenc)

Azon kívül, hogy remek közös tevékenység a gyerekekkel, a doboz feladatai fejlesztik az emlékező készséget, a vizuális figyelmet, a szem-kéz koordinációját, a finommotorikus képességet, a rész-egész kapcsolat felismerését, a szókincset, a vizuális sorrendiséget, a kézügyességet, az aritmetikai gondolkodást.

Ha kedvet kaptatok, akkor itt tudhattok meg többet a KreOvi Boxokról:

https://bolt.anyameselj.hu/kreovi-box

2020. 12. 28.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!