Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

MOME Kreatív Pakk gyerekeknek a nyári szünetre

2020.07.20.

MOME Kreatív Pakk gyerekeknek a nyári szünetre

Ha inspirációt kerestek a szünidő minél változatosabb eltöltéséhez

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Innovációs Központjának legújabb fejlesztése egyszerre célozza azokat a családokat, akik inspirációt gyűjtenek a nyári szünet minél változatosabb eltöltéséhez, illetve azokat, akik erőforrásaikhoz mérten keresik az alternatív kreativitásfejlesztő megoldásokat gyermekeik számára. A Kreatív Pakk fókuszában a játszva tanulás élménye áll és a 8-12 éves korosztály fejlesztésére, támogatására koncentrál. 





Kreatív Pakk egy olyan csomag, amely játékos alternatívát kínál az iskolai szünet napjainak kitöltésére. A csomagban háromféle játék található, amelyek főleg a finommotorikus képességeket, a kézügyességet, a téri gondolkodást, és a memóriát fejlesztik a 8-12 éves korosztály körében.

MOME A/4 Építőjáték a kreatív építkezés fortélyaival ismerteti meg a gyerekeket, a papír mint építőelem és pár egyszerű, otthon is megtalálható alapanyag felhasználásával, amelyek segítségével akár saját univerzumok is létrehozhatók. Emellett letölthető az A/4 Memória játék, amivel az állatvilággal kapcsolatos biológiai tudás és jártasság gyakorolható. Az A/4 Geometria játékkal pedig a térlátás, a térbeli alakzatok felismerése és formázása fejleszthető.

A csomagban található ötletek megvalósításához szükséges eszközök könnyen beszerezhetők, illetve a háztartások nagy részében fellelhetők. 


Részleteket és bővebb információt a csecsemőgondozásra fókuszáló Baba Pakkról, valamint az idősebb korosztálynak szóló Gondos Pakkról  a kezdeményezés weboldalán találtok.


2020. július 20.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!