Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

MOM Kulturális Központ

 

MOM Kulturális Központ

Nyitvatartás:
h - v: 8:00-19:30 illetve programok szerint

weboldal >>

1124 Budapest
Csörsz u. 18.
Telefon: +36-1-319-9854

A megújult művelődési központ minden korosztály számára magas színvonalú prózai, zenés, táncszínházi produkciókat, komoly-, és könnyűzenei koncerteket, filmet, ismeretterjesztő, művészettörténeti, mozgásos programokat, a legkülönbözőbb tematikájú klubokat, tanfolyamokat kínál.

vissza

Heti programajánló a vidám családi pillanatokért

Az ősz a nagy visszatérések évszaka is, legalábbis ami a programkínálatot illeti. Ezen a héten olyan programokat ajánlunk a figyelmetekbe, amelyek évről-évre látogatók sokaságát vonzzák. Idén tizenhatodik alkalommal kerül például megrendezésre a mindig népszerű Kerti Vasutak Találkozója, de ne hagyjátok ki a bár még csak másodszorra megrendezett, de igencsak vonzó programnak ígérkező Hadfiak Seregszemléjét.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!