Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Pestszentimrei Közösségi Ház

 

Pestszentimrei Közösségi Ház

Nyitvatartás:
h - p: 9:00 - 21:00
szo-v: programok szerint

weboldal >>

1188 Budapest
Vasút u. 48.
Telefon: +36-1-294-5971

A teljesen felújított, korszerűsített és kibővített közösségi ház nemcsak új arculattal, hanem bővített programkínálattal és különleges eseményekkel várja látogatóit. Sokoldalúan használható belső terei alkalmassá teszik, hogy  minden igényt kielégítő, minőségi szolgáltatást és programokat biztosítson gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

Kéthetente vagy havonta különleges családi elfoglaltságok: kézműves foglalkozások, családi táncház és népi játszóház, gyerekszínházi előadások, táborok és még sok minden más…

vissza

HETI programajánló a vidám családi pillanatokért!

Erre a hétre elsőként a Süss fel nap kezdetű dal közös családi énekelgetését ajánljuk. Ha ezzel megvagytok, és sikerült előcsalogatni a Napot, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani egy nektek tetsző eseményt a Szélforgó heti gyerek-programajánlójából, és irány a város!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!