Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Zuglói Civil Ház

 

Zuglói Civil Ház

Nyitvatartás:
h - p: 9:00 - 20:00
szombaton a programokhoz igazodva

weboldal >>

1144 Budapest
Csertő park 12.
Telefon: +36-1-789-2397

A Zuglói Civil Ház elsődleges feladata a Zuglóban kulturális, szociális, hagyományőrző és egészségmegőrző területen tevékenykedő, aktív munkát végző civil szervezetek és zuglói nemzetiségek befogadása, melyek műhelymunkájára, rendezvényeire alapozva szervezi, koordinálja, alakítja programjait.

Ebből következően az állandó és időszakos műsorok, ismeretterjesztő előadások, képzések, foglalkozások egy része a civil szervezetek, nemzetiségek megkeresése illetve pályázataik útján alakul ki.

Fontos tartjuk, hogy munkánkkal erősítsük a tudatot a helyi lakosokban, hogy jó közösségekhez tartozni, jó zuglóinak lenni.

vissza

TAVASZI SZÜNETI ajánló a vidám családi pillanatokért!

Ha még egyáltalán nincs ötletetek, hogy mivel töltsétek a tavaszi szünetet, vagy ha csak egy-két napra kerestek javaslatot, mindenképpen jó helyen jártok: e heti ajánlónkban rengeteg izgalmas családi programot gyűjtöttünk össze húsvéti ünnepekre és a szünidő többi napjára.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!