Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Corvin Budapest Filmpalota

 

Corvin Budapest Filmpalota

Nyitvatartás:
h-p: 13:30-22:30
szo-v: 9:30-22:30

weboldal >>

1082 Budapest
Corvin köz 1. 
Telefon: +36-1-224-5650

Az 1996-ban eredeti szépségében újjáépült mozi az egyetlen multiplex Budapesten, amely önálló épületben működik.

Az impozáns (szecessziós – bauhaus stílusú), közel ötszáz főt befogadó nagyterem Budapest egyik legszebb díszterme. A nézőtér egészében megőrizte egy színházterem hangulatát. A patinás mozi ugyanakkor rendelkezik a legkorszerűbb vetítési- és hangtechnikákkal is.

A tágas kétszintes előcsarnok lehetővé teszi akár 1000 fős állófogadások lebonyolítását is. A legtöbb hazai filmsiker díszbemutatójának helyszíne kiválóan alkalmas szakmai konferenciák, céges rendezvények, fogadások lebonyolítására. Tapasztalt szakmai csapat és színvonalas catering szolgáltatás teszi lehetővé a rendezvények sikeres lebonyolítását.

A főváros filmpalotája hétvégén és tanítási szünetben már reggel megnyitja kapuit, hogy matiné-előadásokkal szórakoztassa a fiatal korosztályokat. Diákoknak kedvezményes a belépés! 

Kedvezményes nap: szerda

Teljes árú jegy

  • 1600 Ft  
  • 3D: 1900 Ft 

Kedvezményes ár szerdán

  • 1200 Ft
  • 3D: 1500 Ft
vissza

Heti programajánló a legjobb együtt töltött pillanatokért

Ünnepnapok, évfordulók keretezik a hetet, valamint az elkövetkező időszakot, és természetesen szeretnénk egy kicsit mi is hozzájárulni az ünnepléshez. A közelgő anyák napjára klassz papírvirág-készítő praktikákat mutatunk, a Föld napját a Füvészkerttel ünnepeljük és megemlékezünk Janikovszky Éva születésnapjáról. Ezen kívül könyves nyereményjáték és szuper kirándulótippek teszik teljessé e heti ajánlónkat.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!