Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Corvin Budapest Filmpalota

 

Corvin Budapest Filmpalota

Nyitvatartás:
h-p: 13:30-22:30
szo-v: 9:30-22:30

weboldal >>

1082 Budapest
Corvin köz 1. 
Telefon: +36-1-224-5650

Az 1996-ban eredeti szépségében újjáépült mozi az egyetlen multiplex Budapesten, amely önálló épületben működik.

Az impozáns (szecessziós – bauhaus stílusú), közel ötszáz főt befogadó nagyterem Budapest egyik legszebb díszterme. A nézőtér egészében megőrizte egy színházterem hangulatát. A patinás mozi ugyanakkor rendelkezik a legkorszerűbb vetítési- és hangtechnikákkal is.

A tágas kétszintes előcsarnok lehetővé teszi akár 1000 fős állófogadások lebonyolítását is. A legtöbb hazai filmsiker díszbemutatójának helyszíne kiválóan alkalmas szakmai konferenciák, céges rendezvények, fogadások lebonyolítására. Tapasztalt szakmai csapat és színvonalas catering szolgáltatás teszi lehetővé a rendezvények sikeres lebonyolítását.

A főváros filmpalotája hétvégén és tanítási szünetben már reggel megnyitja kapuit, hogy matiné-előadásokkal szórakoztassa a fiatal korosztályokat. Diákoknak kedvezményes a belépés! 

Kedvezményes nap: szerda

Teljes árú jegy

  • 1600 Ft  
  • 3D: 1900 Ft 

Kedvezményes ár szerdán

  • 1200 Ft
  • 3D: 1500 Ft
vissza

Heti programajánló a legjobb együtt töltött pillanatokért

A koronavírus járvány második felvonása 2021 első hónapjában is tart, de az élet továbbra is zajlik, csak kicsit másként. Természetesen ránk továbbra is számíthattok, hisz csupa olyan családi időtöltési lehetőséget ajánlunk továbbra is, amelyet biztonságos körülmények között tudtok élvezni. A kínálatban szerepelnek online közvetítések, kirándulós programok és az otthonotokban élvezhető különféle szabadidős lehetőségek is. 

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!