Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Közlekedési Múzeum

 

Közlekedési Múzeum

Nyitvatartás:

2022. május 28. - szeptember 30.

k - v: 12:00 - 19:00


weboldal >>

1101 Budapest
Kőbányai út 30.
Telefon: +36-70-702-4024

Az új Közlekedési Múzeum épülete az egykori Északi Járműjavító területén nyitja majd meg kapuit, várhatóan 2026-ban. Az új múzeum elkészüléséig szeretnénk megmutatni a látogatóknak, hogy milyen lesz az új otthonunk.

2022. szeptember 30-ig újra látogatható a Közlekedési Múzeum népszerű kiállítása a Volt egyszer egy Északi … a történet folytatódik, amely a Múzeum leendő otthona, az Északi Járműjavító történetét meséli el.

 

A kiállítás az Északi Járműjavítóban karbantartott mozdonyokkal, vasúti járművek modelljeivel és fotókkal, plakátokkal meséli el az ország egykor legnagyobb vasúti műhelyének történetét.

 

Kiállításunk számos meglepetést tartogat a látogatók számára: a közkedvelt vasúti járművek mellett a Közlekedési Múzeum gyűjteményének kincsei, többek között a Ford T modell, a faros Ikarus busz, vagy a GAZ-12 ZIM is látható.Árak:

2800 Ft/felnőtt

1400 Ft/6-26 éves diák

5200 Ft/családi 2x2

vissza

Heti programajánló a vidám családi pillanatokért

Jeles hétvége elé nézünk: december, egyben a tél első hétvégéje, advent második hete és a Mikulás látogatása is mind erre az időszakra esik. Természetesen ajánlónkban minden területet alaposan körbejárunk és még a szokásosnál is több szuper programmal készülünk.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!