Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

MTVA Látogatóközpont

 

MTVA Látogatóközpont

Nyitvatartás:
előzetes bejelentkezés alapján
legalább két héttel a tervezett
látogatás előtt kizárólag hétköznapokon

(választható időpontok h-cs 9:00 vagy 13:00, p 9:00, alkalmanként szombaton)

weboldal >>

1037 Budapest
Kunigunda útja 64.
Telefon: +36-1-759-5257

Itt egy olyan világgal ismerkedhetnek meg, ahol egyszerre van jelen a kultúra- és technikatörténet, a múlt és a jövő. A nagyok feleleveníthetik néhány kedves emléküket, a közel fél kilométer hosszú, interaktív túrán találkozhatnak Süsüvel, a sárkánnyal, Mazsolával, Tádéval, láthatják néhány híres sorozat főszereplőinek hiteles jelmezét, és azokat a stúdiókat, amelyekben az adások készülnek! A látogatás iskolás kortól ajánlott.

Árak:

- felnőtt 2400 Ft

- nyugdíjas/diák 1200 Ft

- 6 év alatt 600 Ft

vissza

Programok a Szélforgó ajánlásával heti ajánlónkban

Nyílnak a hóvirágok, egyre többet süt a nap és egyre ritkább a szürkeség, vagyis lassan itt a tavasz! Friss, tavaszváró programokkal örvendeztetünk mi is titeket ezen a héten. Ellátogatunk például a Mesekertbe, megyünk cirkuszba, bemutatunk egy izgalmas családi táncelőadást, beszélünk a méhekről és herceg Egerváry Elemér névnapjára is ellátogatunk.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!