Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Óbudai Múzeum

 

Óbudai Múzeum

Nyitvatartás:
k - v: 10:00 - 18:00


weboldal >>

1033 Budapest
Fő tér 1.
Telefon: +36-1-250-1020

Az Óbudai Múzeum, amellett hogy bemutatja a városrész történetét, azért is számot tarthat a gyerekközönség érdeklődésére, mert egy közel 4800 darabból álló játékgyűjteménnyel is büszkélkedik, amelyből 2016. júniusában állandó játéktörténeti kiállítást hoztak létre.

A múzeum kínálatát családi napok is színesítik. Sőt, a család négylábú kedvencét sem kell otthon hagyni, ugyanis 2014. augusztusa óta kutyabarát a múzeum. 

A városfelfedező hátizsák önállóan használható, közös családi játék! Célja, hogy a gyerekek jobban megismerjék Óbuda történetét, nevezetes emlékeit, mindezt élményekkel, játékkal fűszerezve. A játék időtartama: kb. másfél óra. Ajánlott korosztály: 5-12 év + felnőttek. Múzeumi belépőjegy váltásával a hátizsák ingyenesen bérelhető az Óbudai Múzeum recepcióján, nyitvatartási időben.

***

Árak:

- 6 éves kor alatt és 70 éves kor felett ingyenes

- felnőtt 800 Ft

- diák (6-26 év), nyugdíjas 400 Ft

- családi (4 fő bármilyen kombinációban) 2000 Ft

- INGYENES BELÉPÉS minden hónap első szombatján és a magyar nemzeti ünnepeken (március 15., augusztus 20. és október 23.)

vissza

Heti programajánló az együtt töltött pillantokért

Mindjárt itt az őszi szünet, de nem árt addig is lazítani egy kicsit, hisz október közepe szintén remek gyerekprogramokat tartogat. Vannak ajánlataink a játékos kedvűeknek, a könyvrajongóknak, a mesék szerelmeseinek, hogy csak egy párat említsünk a heti felhozatalból.

Idén ismét lesznek Halloween napok a burgenlandi Familyparkban, sőt, október 15-én induló Facebook nyereményjátékunkon családi belépőt is nyerhettek rá. Figyeljétek Facebook oldalunkat!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!