Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Óbudai Múzeum

 

Óbudai Múzeum

Nyitvatartás:
k - v: 10:00 - 18:00


weboldal >>

1033 Budapest
Fő tér 1.
Telefon: +36-1-250-1020

Az Óbudai Múzeum, amellett hogy bemutatja a városrész történetét, azért is számot tarthat a gyerekközönség érdeklődésére, mert egy közel 4800 darabból álló játékgyűjteménnyel is büszkélkedik, amelyből 2016. júniusában állandó játéktörténeti kiállítást hoztak létre.

A múzeum kínálatát családi napok is színesítik. Sőt, a család négylábú kedvencét sem kell otthon hagyni, ugyanis 2014. augusztusa óta kutyabarát a múzeum. 

A városfelfedező hátizsák önállóan használható, közös családi játék! Célja, hogy a gyerekek jobban megismerjék Óbuda történetét, nevezetes emlékeit, mindezt élményekkel, játékkal fűszerezve. A játék időtartama: kb. másfél óra. Ajánlott korosztály: 5-12 év + felnőttek. Múzeumi belépőjegy váltásával a hátizsák ingyenesen bérelhető az Óbudai Múzeum recepcióján, nyitvatartási időben.

***

Árak:

- 6 éves kor alatt és 70 éves kor felett ingyenes

- felnőtt 800 Ft

- diák (6-26 év), nyugdíjas 400 Ft

- családi (4 fő bármilyen kombinációban) 2000 Ft

- INGYENES BELÉPÉS minden hónap első szombatján és a magyar nemzeti ünnepeken (március 15., augusztus 20. és október 23.)

vissza

Heti programajánló a legjobb együtt töltött pillanatokért

Reméljük, a körülményekhez képest mindenkinek jól telt a tavaszi szünet. Egy kis téli intermezzo után szombattól ismét visszatér a tavasz, így máris tervezhetjük a következő hétvégét. Erre mi jó zenékkel, egy klassz élményfestéssel, vízparti kirándulásokkal, országlátogatással és egy kedves kedvenc mesével készülünk.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!