Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Retro Design Center

 

Retro Design Center

Nyitvatartás:
cs - v: 10:00 - 17:00 


weboldal >>

2000 Szentendre
Rév u. 4.
Telefon: +36-30-823-5875

A múzeum azokat a tárgyakat mutatja be, amelyek a 70-es 80-as években a legértékesebbnek számítottak – sokaknak egy fél élet munkája volt például egy Trabant, Zaporozsec vagy Lada 1500-as, de a jó bizonyítványért kapott Szputnyik kerékpár, Riga moped vagy MK-25-ös magnó is nagy kincsnek számított.A belépés 4 éves korig ingyenes szülői kísérettel, 4-14 évesig 1000.-Ft, 15 évestől 26 évesig a diák belépő, valamint a nyugdíjas belépő 1.500.-Ft/fő. A felnőtt belépő 2000.-Ft/fő, a családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 5000.-Ft.

vissza

Szuper családi programötletek a vakációhoz

Már majdnem augusztus közepe van?!? Igen, bizony, szóval használjátok ki az előttünk álló két és fél hetet, ami maradt a nyárból, hisz ki tudja, mit hoz az ősz. Mi heti ajánlónkkal járulunk hozzá a tervek kovácsolásához. Ingyenes programok, Budapest környéki fesztiválok és egy különleges kirándulással egybekötött színházi előadás is található heti tippjeink között. Válogassatok kedvetekre!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!