Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nagy Gyerekprogram Felmérés ajándékokkal

Vegyél részt Nagy Gyerekprogram Felmérésünkben és nyerj családi pihenést válaszaiddal!

Szélforgó felmérés és játék 2018. szeptember 1-23. között!

Szeretnénk többet tudni a családok gyerekprogram szervezési szokásairól, elképzeléseiről. A felmérés eredményét felhasználjuk további munkánkhoz, hogy még jobb ötletekkel szolgáljunk nektek! Tartsatok velünk!

Töltsd ki felmérésünket, add meg adataidat és máris részt veszel az ajándékok sorsolásában.

A gyerekprogram felmérést ezen a linken találod: www.gyerekprogramajanlo.hu/nagy-gyerekprogram-felmeres

A felmérést hiánytalanul kitöltő és minden kért, személyes adatot megadó játékosok között véletlenszerűen sorsoljuk ki a fődíjat, a 2 éjszakás családi pihenést a gyermekbarát Kolping Hotelben, Alsópáhokon. Sőt további értékes ajándékokra is számíthattok

Mivel a Szélforgó gyerekprogram-ajánló oldal 0-14 év közötti gyerekeknek szóló programokat gyűjt össze, ezért ez a játék is alapvetően gyerekes családoknak szól, az ajándékokat is ők tudják legjobban használni. Kérünk benneteket, hogy ezt vegyétek figyelembe!

Játék időtartama: 2018. szeptember 1-23. között!

Külön meglepetéssel készülünk minden ebben az időszakban hírlevelünkre feliratkozónak is!

Fődíj:

Egy 3 nap, 2 éjszakás családi pihenés félpanzióval a négycsillagos alsópáhoki Kolping Hotel**** Spa & Family Resort szálloda jóvoltából a nyertesnek és családjának (két felnőtt és két 18 alatti gyerek számára). Szállás félpanzióval, korlátlan wellness használattal, gyermek és bébifelügyelettel. Felnőttek és gyermekek részére többszöri animációs programok!  A nyereményutalvány a szálloda szabad kapacitásának függvényében 2019. 06. 15-ig váltható be, C kiemelt szezon kivételével (nemzeti és egyházi ünnepek, iskolaszünetek, szilveszter), előzetes egyeztetés alapján. A szállodáról, és szolgáltatásaikról bővebben a www.kolping.hotel.hu oldalon tájékozódhattok.


További ajándékok:

- 3 darab 4 fős családi belépő a Magyar Vasúttörténeti Parkba


Extra ajándékunk a hírlevél feliratkozóknak:

Valamennyi – ebben az időszakban - hírlevelünkre feliratkozó között kisorsolunk 1 darab a nyerteseknek dedikált, Bíró Eszter: Állati Zenés ABC 2. című zenés mesés képeskönyvet nagylemezzel és ábécés poszterrel. 

A nagy gyerekprogram felmérés egyik kérdése, hogy szeretnél-e hírlevelet kapni tőlünk. Itt jelöld be az igent és máris indulsz a két extra ajándék sorolásán.


A nagy gyerekprogram felmérés tehát ezen a linken érhető el!

Részletes játékszabály és részvételi feltételek pedig itt olvashatjátok át.


Együttműködő partnereink:

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!