Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nagy Gyerekprogram Felmérés ajándékokkal

Vegyél részt Nagy Gyerekprogram Felmérésünkben és nyerj családi pihenést válaszaiddal!

Szélforgó felmérés és játék 2019. szeptember 2-22. között!

Szeretnénk többet tudni a családok gyerekprogram szervezési szokásairól, elképzeléseiről. A felmérés eredményét felhasználjuk további munkánkhoz, hogy még jobb ötletekkel szolgáljunk nektek! Tartsatok velünk!

Töltsd ki felmérésünket, add meg adataidat és máris részt veszel az ajándékok sorsolásában.

A gyerekprogram felmérést ezen a linken találod: www.gyerekprogramajanlo.hu/nagy-gyerekprogram-felmeres

A felmérést hiánytalanul kitöltő és minden kért, személyes adatot megadó játékosok között véletlenszerűen sorsoljuk ki a fődíjat, a 2 éjszakás családi pihenést a gyermekbarát Kolping Hotelben, Alsópáhokon. Sőt további értékes ajándékokra is számíthattok! Sőt további értékes ajándékokra is számíthattok

Mivel a Szélforgó gyerekprogram-ajánló oldal 0-14 év közötti gyerekeknek szóló programokat gyűjt össze, ezért ez a játék is alapvetően gyerekes családoknak szól, az ajándékokat is ők tudják legjobban használni. Kérünk benneteket, hogy ezt vegyétek figyelembe!

Játék időtartama: 2019. szeptember 2-22. között!

Külön meglepetéssel készülünk minden ebben az időszakban hírlevelünkre feliratkozónak is!

Fődíj:

A nyertes család 2 éjszakát tölthet el az Év Szállodája díjas Kolping Hotelben, Alsópáhokon. A nyeremény két felnőttre és két 18 év alatti gyermekre vonatkozik, a létszámnak megfelelő szobatípusban, félpanziós ellátással, családi élményfürdő és csendes wellness használattal, gyermekfelügyelettel (3 éves kortól napi 8 órában, 1-3 éveseknek délelőttönként 3 órában). A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja szabadtéri játszóterekkel, többszintes beltéri játszóházzal, tartalmas programokkal.  Az utalvány a szálloda szabad kapacitásának függvényében 2020.06.12-ig váltható be kiemelt szezon kivételével (nemzeti és egyházi ünnepek, iskolaszünetek, szilveszter), előzetes egyeztetés alapján. A felajánlott utalvány nem tartalmazza a vacsoránál elfogyasztott italokat, fakultatív szolgáltatásokat és az idegenforgalmi adót. A szállodáról, és szolgáltatásaikról bővebben a www.kolping.hotel.hu oldalon tájékozódhattok.


További ajándékok:

- 1 bambinoLÜK csomag ovisoknak a Móra Könyvkiadó jóvoltából

A L(ogika) Ü(gyesség) K(itartás) Európa legnagyobb múltra visszatekintő fejlesztő termékcsaládja. 50 év pedagógiai tapasztalatára építő, játékos készségfejlesztő rendszer, mely egyesíti magában a játszva tanulás önfeledt örömét és gyors eredményét. A tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti: megfigyelés, összpontosítás, kitartás, problémamegoldó gondolkodás. Az ajándékcsomagban található bambinoLÜK a 2–7 éves korosztályt célozza meg az első szavaktól az iskolakezdésig. A játék segítségével bővül a gyermek szókincse, logikai képessége, térlátása, szem-kéz koordinációja, és mindenekelőtt szórakozik!

- 1 könyvcsomag kisiskolásoknak a Móra Könyvkiadó jóvoltából

Könyvcsomag a betűkkel való játékos ismerkedéshez, szókincs bővítéshez és kezdő olvasóknak az írott szövegkép olvasásához nagyszerű segítség.


Extra ajándékunk a hírlevél feliratkozóknak:

Valamennyi – ebben az időszakban - hírlevelünkre feliratkozó között kisorsolunk 4 darab 4 fős családi belépő a Magyar Vasúttörténeti Parkba.

A nagy gyerekprogram felmérés egyik kérdése, hogy szeretnél-e hírlevelet kapni tőlünk. Itt jelöld be az igent és máris indulsz a 4 extra ajándék sorolásán. A korábban feliratkozott olvasóink automatikusan részt vesznek a sorsoláson, nem kell újra feliratkozni!


A nagy gyerekprogram felmérés tehát ezen a linken érhető el!

Részletes játékszabály és részvételi feltételek pedig itt olvashatjátok át.


Együttműködő partnereink:

Kolping Hotel

Móra Könyvkiadó

Magyar Vasúttörténeti Park

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!