Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nagy Gyerekprogram Felmérés ajándékokkal

Lezárult Nagy Gyerekprogram Felmérésünk, köszönjük mindenkinek a részvételt!

A felméréshez kapcsolódó nyereményjáték sorsolása is megtörtént, a nyerteseket hivatalosan e-mail-ben értesítettük. Részletek ezen a linken!

Vegyél részt Nagy Gyerekprogram Felmérésünkben és nyerj családi pihenést válaszaiddal!

Szélforgó felmérés és játék 2016. március 1-20. között!

Szeretnénk többet tudni a családok gyerekprogram szervezési szokásairól, elképzeléseiről. A felmérés eredményét felhasználjuk további munkánkhoz, hogy még jobb ötletekkel szolgáljunk nektek! Tartsatok velünk!

Töltsd ki felmérésünket, add meg adataidat és máris részt veszel az ajándékok sorsolásában.

A gyerekprogram felmérést ezen a linken találod: www.gyerekprogramajanlo.hu/nagy-gyerekprogram-felmeres

A felmérést hiánytalanul kitöltő és minden kért, személyes adatot megadó játékosok között véletlenszerűen sorsoljuk ki a fődíjat, a 2 éjszakás családi pihenést a gyermekbarát Kolping Hotelben, Alsópáhokon. Sőt további értékes ajándékokra is számíthattok

Mivel a Szélforgó gyerekprogram-ajánló oldal 0-14 év közötti gyerekeknek szóló programokat gyűjt össze, ezért ez a játék is alapvetően gyerekes családoknak szól, az ajándékokat is ők tudják legjobban használni. Kérünk benneteket, hogy ezt vegyétek figyelembe!

Játék időtartama: 2016. március 1-20. között!

Külön meglepetéssel készülünk minden ebben az időszakban hírlevelünkre feliratkozónak is!

Fődíj:

Egy 3 nap, 2 éjszakás családi pihenés félpanzióval a négycsillagos alsópáhoki Kolping Hotel**** Spa & Family Resort szálloda jóvoltából a nyertesnek és családjának (két felnőtt és két 0-14 év közötti gyerek számára). Elhelyezés bababarát szobában vagy családi lakosztályban, korlátlan wellness használattal, gyermek és bébifelügyelettel. Felnőttek és gyermekek részére többszöri animációs programok!  A nyereményutalvány a szálloda szabad kapacitásának függvényében 2016. december 20-ig váltható be, C kiemelt szezon kivételével (nemzeti és egyházi ünnepek, iskolaszünetek, szilveszter), előzetes egyeztetés alapján. A szállodáról, és szolgáltatásaikról bővebben a www.kolping.hotel.hu oldalon tájékozódhattok.


További ajándékok:

- 1 darab 2016-os, névre szóló, felnőtt ÉVES bérlet a Magyar Vasúttörténeti Parkba

- 4 fős családi belépő az április 10-i Hókirálynőre a Noir Színház előadásában a Duna Palotába

- 4 fős családi belépő az április 17-i Aranyszamár Színház Pom pom meséi című előadására a Puskin Kuckóba


Extra ajándékunk a hírlevél feliratkozóknak:

Valamennyi – ebben az időszakban - hírlevelünkre feliratkozó között kisorsolunk 2 darab a nyerteseknek dedikált, Bíró Eszter: Állati Zenés ABC 2. című zenés mesés képeskönyvet nagylemezzel és ábécés poszterrel. 

A nagy gyerekprogram felmérés egyik kérdése, hogy szeretnél-e hírlevelet kapni tőlünk. Itt jelöld be az igent és máris indulsz a két extra ajándék sorolásán.Plusz még egy ajándék a játék hírét terjesztők között (Facebook nyereményjáték keretében):

1 darab 2016-os, névre szóló, gyerek ÉVES bérlet a Magyar Vasúttörténeti Parkba. Fontos, hogy 14 év alatti gyermek a Vasúttörténeti Parkot csak felnőtt kíséretében látogathatja! (ez a játékrész március 6-tól érhető el)


A nagy gyerekprogram felmérés tehát ezen a linken érhető el!

Részletes játékszabály és részvételi feltételek pedig itt olvashatjátok át.


Együttműködő partnereink:

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!