Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nagy Gyerekprogram Felmérés ajándékokkal

Vegyél részt Nagy Gyerekprogram Felmérésünkben és nyerj családi pihenést válaszaiddal!

Szélforgó felmérés és játék 2023. szeptember 4-24. között!

Idén 10 évesek lettünk! A 10 év alatt azon voltunk, hogy összegyűjtsük nektek a legjobb gyerekprogramokat, helyszíneket és újdonságokat. Ezt tervezzük a jövőben is és ezért szeretnénk még többet tudni a családok gyerekprogram szervezési szokásairól, elképzeléseiről. A felmérés eredményét tehát felhasználjuk további munkánkhoz, hogy még jobb ötletekkel szolgáljunk nektek. Tartsatok velünk!

Töltsd ki felmérésünket, add meg adataidat és máris részt veszel az ajándékok sorsolásában.

A gyerekprogram felmérést ezen a linken találod: www.gyerekprogramajanlo.hu/nagy-gyerekprogram-felmeres

A felmérést hiánytalanul kitöltő és minden kért, személyes adatot megadó játékosok között véletlenszerűen sorsoljuk ki a fődíjat, a 2 éjszakás családi pihenést a gyermekbarát Kolping Hotelben, Alsópáhokon. Sőt további értékes ajándékokra is számíthattok! 

Mivel a Szélforgó gyerekprogram-ajánló oldal 0-14 év közötti gyerekeknek szóló programokat gyűjt össze, ezért ez a játék is alapvetően gyerekes családoknak szól, az ajándékokat is ők tudják legjobban használni. Kérünk benneteket, hogy ezt vegyétek figyelembe!

Játék időtartama: 2023. szeptember 4-24. között!

Külön meglepetéssel készülünk minden ebben az időszakban hírlevelünkre feliratkozónak is!

Fődíj:

A nyertes család 2 éjszakát tölthet el a Kolping Hotelben, Alsópáhokon. A nyeremény két felnőttre és két 18 év alatti gyermekre vonatkozik, és beváltható 2024.06.15-ig a szálloda szabad kapacitásának függvényében kiemelt szezonon kívüli időszakban, előzetes egyeztetéssel. A kiemelt időszakok jellemzően az iskolaszünetek, hosszú hétvégék, ünnepnapok.

Az utalvány tartalmazza a szállást kétágyas szobában, a félpanziós ellátást, élményfürdő, szaunapark, fitness terem használatot, valamint a hotel által szervezett sport- és szabadidős programokon való részvételt. A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja szabadtéri játszóterekkel, kétszintes beltéri játszóházzal, tartalmas programokkal. A pihenésben benne foglalt szolgáltatások részletes listája a www.kolping.hotel.hu weboldal Árak, ár tartalma menüpontjában olvasható. (https://kolping.hotel.hu/ar-tartalma) A nyeremény nem tartalmazza a vacsoránál elfogyasztott italokat, fakultatív szolgáltatásokat (pl. kozmetika, masszázs, stb.), a Bobo Fun Park belépőt és az idegenforgalmi adót. A szállodáról, és szolgáltatásaikról bővebben a www.kolping.hotel.hu oldalon tájékozódhattok.


További ajándékok:

- 1 könyvcsomag ovisoknak a Napraforgó Kiadó jóvoltából

A könyvcsomag ovis nyertese rengeteg színes kiadvánnyal lesz gazdagabb. A könyvek között megtalálhatók modern és klasszikus mesék (A hálás delfin, A három kismalac), interaktív lapozó (Tűzoltóállomás, Gumipocakok) és ovis korosztálynak szóló (matricázós-színezős, pontösszekötős és természettel foglalkozó) foglalkoztató füzetek is. Ezek a szórakoztató kiadványok észrevétlenül fejlesztik az ovis korosztályt.

 

- 1 könyvcsomag kisiskolásoknak a NapraforgóKönyvkiadó jóvoltából

A könyvcsomag kisiskolás nyertese rengeteg színes könyvvel lesz gazdagabb. A 101 dolog, amit jó, ha tudsz a lovakról oldalain több mint száz szócikket olvashat a nyertes a lovak történetéről és mindennapjairól, érdekességeiről. Az emberi test csodája vicces módon mutatja be testünket, míg az Így készíts álarcokat segítségével kreatív, egyedi maszkokat készíthet otthon, könnyen elérhető alapanyagokból. A varázslat benned van az olvasó önbizalmát építi, megmutatja, hogy mindenki egyedi, érdekes és értékes. 


Extra ajándékunk a hírlevél feliratkozóknak:

Valamennyi – ebben az időszakban - hírlevelünkre feliratkozó között kisorsolunk 2 darab 4 fős családi belépő a Magyar Vasúttörténeti Parkba.

A nagy gyerekprogram felmérés egyik kérdése, hogy szeretnél-e hírlevelet kapni tőlünk. Itt jelöld be az igent és máris indulsz a 2 extra ajándék sorolásán. A korábban feliratkozott olvasóink automatikusan részt vesznek a sorsoláson, nem kell újra feliratkozni!


A nagy gyerekprogram felmérés tehát ezen a linken érhető el!

Részletes játékszabály és részvételi feltételek pedig itt olvashatjátok át.


Együttműködő partnereink:

Kolping Hotel

Magyar Vasúttörténeti Park

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!