Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nyári vízi kaland csúszdákkal

TOP 5 magyarországi fürdő csúszdaparkkal

Ha szeretitek a vízi csúszdákat, és van néhány szabad napotok, hétvégétek a nyáron, akkor ajánljuk figyelmetekbe a következő lehetőségeket. Ha lúd, legyen kövér, gondoltuk, és a 2020-ban legtöbb vízicsúszdával rendelkező magyarországi helyeket mutatjuk be most nektek válogatásunkban.

 

2020-ban a lista csúcsán a ceglédi Aqua Centrum csúszdapark áll. A fürdőkomplexum 2005-ben nyitotta meg kapuit és jelenleg  18 óriás csúszdát számlál. Az aquapark alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A gyermekszigeten sárkánycsúszda és gyermekcsúszdák találhatók, míg a vad folyó, és a csőcsúszdák az idősebb gyerekeket és a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassú folyó biztosítja. A legvakmerőbbek a kamikaze, illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat. Az Aqua Centrum extrém ajánlata az országban egyedülálló ingacsúszda. A legújabb elem 2017-től a Dragon csúszda, amelyen 16 méter magasból 60 km/órás sebességgel csúszhattok.


A nagyszabású fejlesztéseknek köszönhetően 2020-ban második helyre ugrott a debreceni Aquaticum, ahol az idei évtől egy különleges, megújult strandfürdővel egészült ki az élmányfürdő, így immár 17 csúszdával várják a kalandos fürdőzésre vágyókat. A csúszdák közül 10 beltéri, 7 pedig a megújult kültéri strandrészen található. Az előbbiek között található 9 méter magasból induló óriáscsúszda és kamikáze csúszda, de vannak szelídebb családi és gyerekcsúszdák is. A strandfürdőn találtok klasszikus zárt csőcsúszdát, UFÓ és fekete lyuk csúszdákat is. Természetesen a csúszdák mellett számtalan egyéb élményelemmel is találkozattok az ország egyik legkülönlegesebb stramdfürdőjében.


Hajdúszoboszlón az utóbbi években nagyszabású fejlesztések történtek, így a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőegyüttes ma már az Európa legnagyobb fürdőkomplexuma címmel büszkélkedhet. Szolgáltatásai közé tartozik a gyógyfürdő, a pár éve átadott fedett Aqua-Palace Élményfürdő, egy pálmafás, homokos tengerpartos részt is magában foglaló strand és ennek része, az Aquapark, amely a 2014-es szezon óta nem kevesebb, mint 15 csúszdával büszkélkedhet. Szintén 2014-ben bővítették ki a területet egy egy hektáros résszel, melyen a park extrém zónája található: itt 6 új, izgalmas kalandcsúszda várja a látogatókat: szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak és vízcső. 2018-ban a strandszezon kezdetén 2 új gyermek medencét vehettek birtokba a kisgyermekes családok.


A lista negyedik helyén a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő található a maga 14 csúszdájával. A családi élményfürdőben a család minden tagja jól érzi magát. A felnőttek és a gyerekek is kedvükre válogathatnak a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül. Az  idilli dél-tengeri hangulatot idéző 5000 m2-es épületben a csúszdákon kívül többek között hullámmedencét, babamedencét, játszóházat is találunk. A 14 csúszda között van három óriás csőcsúszda, családi sziváránycsúszda, versenycsúszda, és  olyan izgalmas újdonságok is, mint a csúszógumival használható kockás hullámcsúszda, Solar és a különleges vonalvezetésű Turbulance csúszda.


Szintén 14 csúszdával került fel a listára a 2018-ban újjáépített és átnevezett Aquacinema Kisvárda. A vízicsúszdák szerelmeseinek mindenképpen érdemes ellátogatni ebbe a kelet-magyarországi városba, hiszen az ország egyik legnagyobb csúszdaparkjában 5 emeletes toronyot megmászva választhatjuk ki a kedvencünket a 14 csúszda közül. A fentieken kívül 50 méter hosszúságú 220 cm mély versenymedence, 2 db kisebb méretű termálvizes medence, 2 db élménymedence, hullámmedence, baba- gyerekmedence, Bali gyógymedence is található a strand területén.


 

2020. augusztus 2.


Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!