Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5+1 karácsonyi családi film

2020.12.16.

5+1 karácsonyi családi film

Amit bármikor ingyen megnézhettek

Körülnéztünk az interneten és kiválasztottunk 5+1 ingyenesen megnézhető egész estés karácsonyi filmet. A válogatást úgy álllítottuk össze, hogy az ovistól a kiskamasz korosztályig mindenki találjon valami neki illőt. Rajzfilmeket ugyanúgy találtok majd a választékban, mint játékfilmeket.




Karácsonyi álom
angol animácós film, 48 perc, 1999

Harmónia városkában az emberek annyit dolgoznak, hogy már teljesen elfelejtették a zene fontosságát. Három árva  kisgyerek, Cindy, Ted és Ollie elhatározza, hogy visszacsempészi a karácsony szellemét az emberek szívébe.



A karácsony szelleme
amerikai családi film, 95 perc, 2010

Annabelle Wahl újságíró és egy magazin megbízásából Mistletoe városába kell utaznia, hogy blogot írjon az elragadó - sokak szerint inkább bolond - emberről, aki úgy tesz, mintha ő lenne a valódi Télapó. Mivel Annabelle már rég óta nem ünnepli a karácsonyt, így nincs kedve az egészhez, azt azonban nem sejti, hogy Mr. Kringle hamarosan a karácsonyról alkotott véleményével együtt az életét is megváltoztatja.


Hattyúhercegnő karácsonya

amerikai animációs film, 85 perc, 2012

Derek herceg és Odett is hatalmas karácsonyi lázban égnek már, alig várják, hogy beköszöntsön az ünnep. Ám arra nem is számítanak, hogy megjelenik a színen a gonosz és gaz Rothbart, aki fejébe veszi, hogy egyszer s mindenkorra elpusztítja a karácsonyt.


Végtelen karácsony

amerikai családi film, 90 perc, 2006

Kevin, a léha exférj és hétvégi apuka az idei karácsonyon is arra készül, hogy csak beadja az ajtón az ajándékokat, és már megy is tovább, hisz a rohanás a lételeme. De ezúttal kisfia, Ben szívből jövő kívánsága valóra válik, és Kevin minden reggel arra ébred, hogy ismét karácsony van.


Kilenc kutya karácsonya
amerikai rajzfilm, 59 perc, 2004

A Mikulás főmanója kilenc New York-i kóbor kutyát arra szerződtet, hogy segítsenek a nagyszakállúnak eljuttatni az ajándékokat a gyerekekhez.


Karácsonyi vakáció

amerikai családi film, 97 perc, 1989

Kedvenc dilis családunk karácsonyi kalandjai. Természetesen Chevy Chase-szel és Beverly d'Angelóval a főszerepben.



2020. december 17.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!