Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 egész estés magyar gyerekfilm ingyen

2021.01.02.

5 egész estés magyar gyerekfilm ingyen

Esős délutánokon is tökéletes időtöltés!

Esős napok, délutánok minden évszakban előfordulnak - sajnos egyre gyakrabban immár télen is. Hogy kicsit megkönnyítsük ezeket a napokat, összegyűjtöttünk öt olyan egész estés gyerekfilmet, amelyet ingyen megnézhettek az interneten. Akad a válogatásban zenés, rajz- és játékfilm is, így mindenki megtalálhatja közöttük a kedvencét. Készítsetek egy finom teát vagy kakaót, bújjatok be egy puha takaró alá, és indulhat a filmnézés!




1. Halász Judit: Csiribiri

magyar koncertfilm, 72 perc, 2009

A 2009-ben készült egész estés koncertfilm az örök kedvenc Halász Judit egyetlen koncertjét örökítette meg, gyerekek, felnőttek egyaránt garantáltan élvezni fogják.



2. Egy év Hoppifalván

magyar animációs film, 71 perc, 2017

Van valahol a világ kellős közepén egy csendes kis völgy. A völgyben egy tó, a tó partján egy picike falu. A települést Hoppifalvának hívják, ugyanis itt élnek és dolgoznak a hoppik. A hoppiknak az a dolga, hogy a hétköznapok mellett ünnepek is legyenek a világon. Ismerjétek meg ti is a világukat!



3. Háry János

magyar animációs film, 62 perc, 1983

Háry János történetének rajzfilmfeldolgozása Richly Zsolt és Jankovics Marcell rendezésben, Kodály Zoltán daljátékának részleteivel. Kép- és hangrestaurált változat.



4. A kisfiú meg az oroszlánok

magyar gyermekfilm, 61 perc, 1979

Lázár Ervin a mese és a valóság elemeit ötvöző történetében: Peti beköltözteti az elhagyott pajtába az öreg oroszlánt, Bruckner Szigfridet. Mikor a magányos oroszlán megtudja, hogy élete párja egy cirkuszban raboskodik, Peti segítségével elindul kiszabadítani Szilviát.



5. Tündér Lala

magyar tévéjáték, 81 perc, 1981

Tündérországban mostanában egyre furcsább dolgok történnek, s a furcsa dolgok mögött minden esetben Irisz királynő kisfia, Lala áll. Aterpater varázsló megvizsgálja Lalát és megállapítja, hogy a kisfiúnak emberszíve van, ezért viselkedik másképp, mint a többi tündér. Aki pedig nem egészen tündér, azt száműzni kell Tündérországból. Szabó Magda meséje alapján.

2021. január 2.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!