Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 online bábelőadás, amit bármikor ingyenesen megnézhettek

2020.03.30.

5 online bábelőadás, amit bármikor ingyenesen megnézhettek

5 bábszínház - 5 remek bábelőadás otthonra!

Esős őszi délutánokon, hideg téli estéken, forró nyári napokon, szeles tavaszi délelőttökön - egyszóval bármikor jól jöhet otthonra néhány klassz bábelőadás - és nem kell más hozzá, csak egy kütyü és internetkapcsolat.




Bóbita Bábszínház: Az aranyecset

ajánlott 5 éves kortól

Nemes Nagy Ágnes műve alapján.


Szádeli, a kisfiú egyedül él a faluban. Nincs se anyja, se apja, rőzsét gyűjt, így tartja fenn magát. Egyetlen öröme, hogy fest, rajzol egész nap és egész éjjel. Egy éjszaka álmában különleges ajándékot kap: egy aranyecsetet. Reggelre kelve megkezdődik a csodák és kalandok sora, mert ez az ecset bizony varázsecset! Amit Szádeli fest vele, az azonnal életre kel. Sok veszély leselkedik egy kisfiúra, aki ilyen hatalomra tesz szert…



Mesebolt Bábszínház: Pöttöm Panna

ajánlott 4-10 éveseknek

Andersen meséje alapján írta: Kolozsi Angéla.

Volt egyszer egy kislány. Picurka volt, de a magasba vágyott.Várta az ismeretlen, hívta a kaland. S ha hívta, hát ment is. Ment? Vitték, dobálták, sodorták, teperték, mert hiszékeny volt, mertjószívű volt, mert szép volt. Őt akarta mindenki: a béka, a cserebogár, az egér, a vakondok, mind, mind, akik azt hitték, hogy nekik jár egy ilyen szép, egy ilyen pöttöm, egy ilyen Panna. Jár? Dehogy is jár, inkább szalad, szökik, menekül! Persze ehhez kell egy igaz barát, aki segít, aki noszogat, aki tudja, mi kell a boldogsághoz. Na, micsoda, Pöttöm Pannák?



Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház: János vitéz

ajánlott 4 éven felülieknek

Petőfi Sándor elbeszélő költeménye alapján írta Szilágyi Dezső

Kukorica Jancsira útja során nemcsak szellemi és fizikai próbatételek várnak, de komoly jellempróbák is. A falu két árvája végül az örökös boldogság hazájában, Tündérországban találkozik.



Nefejelcs Bábszínház: Sündisznócska lovagol

ajánlott 3 éves kortól
Móra Ferenc meséje alapján írta Erdélyi Erika.
“Elviszlek titeket egy olyan helyre, ahol medvepapa lakik. Mindenki fél tőle, ő az egész erdő ura. S ott lakik a kis sündisznócska is. Hát ő aztán egyáltalán nem fél, hanem folyton azon járatja a kis buksiját, hogyan is tudna túljárni medvepapa eszén…”
Mulatságos mese a hatalmas mackó bácsiról, és a kicsi, de annál furfangosabb süniről.



Aranykert Bábszínház: A bűvös kendő

A dunaszerdahelyi székhelyű Aranykert Bábszínház Polgári Társulás: “A bűvös kendő” c. zenés bábjátékának előadása. Rendezte: Csepi Zsuzsa. Zene: Varga Frigyes.



2020. március 30.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!