Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Legszuperebb app Lego-rajongóknak

2022.09.12.

Legszuperebb app Lego-rajongóknak

Átnézi a kockahalmot, megtalálja a megfelelő darabokat, nektek pedig csak össze kell állítani a művet!

Jól hangzik, ugye? És ez ma már nem csak álom, hanem maga a valóság, ugyanis mind Androidos, mind iOS-os telefonra letölthető a Brickit nevű alkalmazás, amely mindenkinek jól fog jönni, aki hosszú órákat kutakodott a Lego kockák tengerében, hogy azt a kis icipici gombocskát/összekötőt/virágszirmot megtalálja, amire a gyereknek éppen szüksége volt.


Ki más fejében születhetett volna meg a Brickit , mint egy olyan szülőében, aki a fentiekkel nap mint nap szembesült. A gondolatot tett követte, és megszületett az applikáció, amely átpásztázza az előttünk kiborított kockahalmot, egyesével azonosít minden darabot, és ötleteket ad, hogy mit készíthetünk belőlük, sőt azt is lehetővé teszi, hogy az ötletünket megossszuk a többi felhasználóval.




Az alkalmazás fő célözönsége a 3-7 éves gyerekek és szüleik, de biztosak vagyunk benne, hogy minden kockarajongó örömmel fogadja majd ezt a forradalmi újítást.


2022. szeptember 12.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!