Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Próbáltátok már az Emlőshatározót?

2022.10.10.

Próbáltátok már az Emlőshatározót?

A mobiltelefonos alkalmazás ingyenes letölthető

Újabb, ingyenesen letölthető okostelefonos határozó alkalmazást készített a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület. A 2016-ban megjelent Madárhatározó és a 2017-ben indult Kétéltű- és Hüllőhatározó mellett ez a harmadik olyan könnyen kezelhető alkalmazás, ami a természetjárókat segíti. Jártál már úgy az erdőben, hogy nem tudtad eldönteni, hogy melyik szarvasféle suhant át előtted az ágak között? Meg tudod különböztetni egymástól a peléket? Nem okoz többé fejtörést, ha van nálad okostelefon és letöltöd az új emlőshatározó mobiltelefonos alkalmazásunkat

Az MME és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület közös munkájaként létrejött határozó azoknak készült, akik természetjáróként egy állandóan kéznél lévő határozó segítségével még egyszerűbben szeretnék megtudni, milyen emlős állatot láttak erdőn, mezőn, vagy akár a kertben. Magyarország első mobiltelefonos emlőshatározó alkalmazása hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a már jól ismert Madárhatározó és Kétéltű- és hüllőhatározó applikációk:

  • Határozás
  • Lexikon
  • Játék
  • 85 emlősfaj, kb. 25 lábnyom

Az alkalmazásban használt illusztrációk Zsoldos Márton munkái. 

Fontos! Az alkalmazás Android és iOS rendszereken fut, elsősorban mobiltelefonokra lett fejlesztve, tableteken vagy egyáltalán nem, vagy rosszabb minőségben működik. 


Forrás: mme.hu


október 10.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!