Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Aquaréna

 

Aquaréna

Nyitvatartás:
zárva 2020. nyárig


weboldal >>

2146 Mogyoród
Vízipark út 1.
Telefon: +36-28-541-100

Magyarország legnagyobb vízi szórakoztatóparkja!

Az élményparkban 26 db, összesen másfél kilométernyi csúszdapálya kanyarog föld fölött és föld alatt. A kilenc medence között élménymedence, jacuzzi, háromszintes ugrómedence, valamint a lassan hömpölygő Lusta folyó vár.

Belépők 2019: 
felnőtt 7500 Ft
diák (10 év felett) 6000 Ft
gyerek (3-10 év között) 3500 Ft 

Kedvezményes belépők 15:00 óra után:
felnőtt 6000 Ft
diák 4500 Ft
gyerek 2500 Ft 

Szerdánként diákok számára a belépőjegy ára: 4500 Ft / fő, gyerekeknek pedig 3000 Ft.

Hűvös, esős, strandolásra kedvezőtlen időjárás esetén minden esetben tájékozódjon a weblapon vagy az Aquaréna facebook oldalán a nyitva tartásról, mert előfordul, hogy a park az ilyen napokon nem nyit ki!

Újdonság! Menetrend szerinti Volánbusz járat közlekedik Budapest Újpest Városkapu és Mogyoród Aquaréna között, 321-es jelzéssel.

vissza

Programok a Szélforgó ajánlásával heti ajánlónkban

Elérkeztünk a farsangi időszak utolsó hetéhez, amit idén is csupa szuper programmal ünneplünk meg. Ajánlataink között lesz télűző karneváli program, városligeti télbúcsúztató mulatság és füvészkerti farsang, de egy fontos közösségi eseményről is tudósítunk és kikukkantunk egy kicsit a természetbe is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!