Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Béke Csónakház a Rómain

 

Béke Csónakház a Rómain

Nyitvatartás:

naponta 8:00 - 20:00

weboldal >>

1031 Budapest
Római part 53.
Telefon: +36-1-388-9303

Impozáns környezetben a Római parton várja vendégeit a Béke Csónakház. Az amatőrtől a profi sportolókig, hobbitúrázóknak, kezdőknek és haladóknak egyaránt, elérhető árakon rendelkezésére áll, változatos sportlehetőségekkel és élményekkel.

Kenuk bérlése 3700 Ft-tól/nap. 

vissza

Heti programajánló az együtt töltött pillantokért

Elérkeztünk július és augusztus határára, mely idén pont hétvégére esik, így júliusi utolsó ajánlónk egyben augusztusi első is. Kezdetnek egy szuper, ingyenes, háromnapos családi fesztivált ajánlunk a figyelmetekbe.  Ezen kívül egy kellemes esti óbudai programot és néhány városligeti eseményt is tartogat ajánlónk. Mint minden héten, ingyenes szünidős városi eseményeket is gyűjtöttünk, valamint mezítlábas ösvényekről készített frissített 10-es toplistánkat is átböngészhetitek.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!