Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Westend Tetőkert Koripálya

 

Westend Tetőkert Koripálya

Nyitvatartás:
2022. november 18. - december 30.weboldal >>

1062 Budapest
Váci út 1-3.
Telefon: nincs megadva

Nyitvatartás:

hétfő - vasárnap: 12:00 – 20:00 (A jégpálya karbantartás miatt 14:00 – 15:00 óra között szünetel)A jégpálya használati díja 1.500 Ft/fő, mely teljes egészében levásárolható a Westend több mint 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében a belépődíj megfizetésekor kapott kártyán megjelölt határidőig. A belépéskor kapott kártya a tetőkerti szolgáltatóknál nem használható fel.


A jégpálya 10 év alatti gyerekek számára, valamint érvényes VI. és XIII. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenesen használható.

A helyszínen bérelhető korcsolya bérleti díj: 1.000 Ft.
vissza

Heti programajánló a vidám családi pillanatokért

A hétközepi ünnepnap után máris itt a nyakunkon a következő rövid, ám számos izgalmas programot tartogató hétvége. Most ünnepli egy éves születésnapját a Pénzmúzeum, nyit az Aeropark, viszont a héten véget ér a Fővárosi Nagycirkusz Ice Kingdom című műsora. Figyelmetekbe ajánlunk még egy tavaszköszöntő piaci napot meglepetéskoncerttel és egy új színházi bemutatót is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!