Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Danubius Health Spa Resort Bük****

2017.01.07.

Danubius Health Spa Resort Bük****

Telefon:
+36 94 889 400
E-mail: buk.reservation@danubiushotels.com

Bükfürdő saját termálmedencével és gyógy-rekreációs szolgáltatásokkal rendelkező 200 szobás szállodája. Gyerekbarát wellness hotel, a gyerekek saját fürdőrészlegben pancsolhatnak, a játszótermek és animációs programok pedig nemcsak a gyerekek szórakozását biztosítják, de a szülők kikapcsolódását is. 100% szálláskedvezmény 0-5 éves gyerekeknek.

Miért jó babákkal?

A legkisebbeket (0-3 éves) bababarát szobákkal várják, amelyek gyerekbiztos eszközökkel, dugaljakkal, gyerekággyal és ágyneművel, illetve igény esetén vízforralóval/cumisüveg melegítővel, bébiőrrel, csecsemőkáddal, WC szűkítővel, bilivel, gyerekköntössel felszereltek. Ezen kívül fedett gyerekpancsoló, játszószoba, mini gyerek animáció, az étteremben speciális étrend.

Miért jó kisgyerekkel?

Hétvégén valamint a különböző ünnepkörökhöz kapcsolódóan tematikus gyerekprogramok, a Danubius Bubbles Club sportjátékokkal, vizes kalandokkal, kreatív kézműveskedéssel foglalják le a gyerekeket. Ezen kívül gyermek- és kamasz játéktermek, kültéri játszótér, összenyitható családi szobák valamint környékbeli gyermekprogram lehetőségek tehetik vonzóvá a szállodát.

vissza

Heti programajánlónk sok-sok izgalmas családi programmal, tartsatok velünk!

Ha úgy érzitek, hogy most bebújnátok a lakás legkényelmesebb sarkába, és onnan tavaszig ki sem jönnétek (csak esetleg karácsonykor egy kicsit), ne engedjetek a kísértésnek! Mutatunk pár olyan programot erre a hétre, amelyek szinte olyanok, mintha otthon kuckóznátok, csak épp el kell jutni odáig.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!