Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kolping Hotel

2017.01.01.

Kolping Hotel

8394 Alsópáhok,

Fő u. 120.

Web: http://kolping.hotel.hu/

Telefon:
+36 83 344 143
E-mail: sales@kolping.hotel.hu

A családbarát alsópáhoki Kolping Hotel szállodában minden korosztály együtt és külön-külön is rengeteg élményt gyűjthet. Bababarát, színes gyerekszobák és különféle családi lakosztályok gyermekszerető személyzettel, szakképzett gyerekfelügyelettel, gyerekbarát étteremmel, akár speciális diétával várja a pihenni, wellnessezni vágyó családokat. Szakképzett óvónők napi 8 órában térítésmentesen vigyáznak a 3 év feletti örökmozgókra, de az 1-3 éves kicsik szüleinek is biztosított minden délelőtt néhány szabad óra.

Miért jó babákkal?

Bobóországban külön játékszoba várja csúszdával és labdafürdővel a legkisebb felfedezőket. A reggeli babaúszás után a fedett babamedencében a teknős, delfin és vízköpő kígyó hív játékra, de van árnyékos szabadtéri babapancsolójuk is. Pelenkázó és szoptató kuckó is van a közelben. A szabadban a bababarát játszótéren, az erdei kalandpark mini kötélpályáján, hetente változó ingyenes programjaikon pedig az egész család jól szórakozhat. A legkisebbeknek szól a bábozás, mondókázás, közös énekelés és a ringató programok.

Miért jó kisgyerekkel?

A gyerekeket a Bobóország szállodai játszóház tengernyi játékkal, kreatív programokkal és sok új baráttal várja. Jó idő esetén a hatalmas park is rengeteg kalandot tartogat: játszóterek, pedálos gokartok, erdei kötélpálya, falmászás és trambulin. A gyerekmedence színes játékai között lehet csúszdázni, bújócskázni és hatalmas csatákat vívni a vizes játszótéren.

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

A mostani hétvége fő eseménye a Márton nap, amely számos libaétel mellett izgalmas családi programokat is tartogat. Ezen kívül szó esik egy nem mindennapi bábelőadásról, egy fontos családi egészségnapról, egy kétnapos interaktív geokiállításról valamint egy kastélybeli árnyjátékról.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!