Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kolping Hotel

2017.01.01.

Kolping Hotel

8394 Alsópáhok,

Fő u. 120.

Web: http://kolping.hotel.hu/

Telefon:
+36 83 344 143
E-mail: sales@kolping.hotel.hu

A családbarát alsópáhoki Kolping Hotel szállodában minden korosztály együtt és külön-külön is rengeteg élményt gyűjthet. Bababarát, színes gyerekszobák és különféle családi lakosztályok gyermekszerető személyzettel, szakképzett gyerekfelügyelettel, gyerekbarát étteremmel, akár speciális diétával várja a pihenni, wellnessezni vágyó családokat. Szakképzett óvónők napi 8 órában térítésmentesen vigyáznak a 3 év feletti örökmozgókra, de az 1-3 éves kicsik szüleinek is biztosított minden délelőtt néhány szabad óra.

Miért jó babákkal?

Bobóországban külön játékszoba várja csúszdával és labdafürdővel a legkisebb felfedezőket. A reggeli babaúszás után a fedett babamedencében a teknős, delfin és vízköpő kígyó hív játékra, de van árnyékos szabadtéri babapancsolójuk is. Pelenkázó és szoptató kuckó is van a közelben. A szabadban a bababarát játszótéren, az erdei kalandpark mini kötélpályáján, hetente változó ingyenes programjaikon pedig az egész család jól szórakozhat. A legkisebbeknek szól a bábozás, mondókázás, közös énekelés és a ringató programok.

Miért jó kisgyerekkel?

A gyerekeket a Bobóország szállodai játszóház tengernyi játékkal, kreatív programokkal és sok új baráttal várja. Jó idő esetén a hatalmas park is rengeteg kalandot tartogat: játszóterek, pedálos gokartok, erdei kötélpálya, falmászás és trambulin. A gyerekmedence színes játékai között lehet csúszdázni, bújócskázni és hatalmas csatákat vívni a vizes játszótéren.

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Több jeles napot is ünnepelünk a héten és ne feledjük, hogy márciusban még zajlanak a barlangok hónapja alkalmából szervezett rendezvények is. Ezekkel kapcsolatos programokat is ajánlunk a héten, de olvashattok fegyverzajos télkergető eseményről és gólyaváró családi napról is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!