Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

2017.01.09.

Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

3325 Noszvaj

Szomolyai út

Web: https://oxigenhotel.hu/

Telefon:
+36 36 563-300 vagy +36 30 499-30-25
E-mail: info@oxigenhotel.hu

Az Eger melletti Noszvajon 50 szobás gyerek- és bababarát wellness szálloda. A belső terek az angol vidéki stílust idézik. Heti 60 órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív programmal várják a pihenni vágyó családokat. Nemcsak a szállodának vannak szervezett heti programjai, hanem a vidék is számtalan lehetőséget kínál: Eger környéki gyerekprogramok, borkóstolók – borutak, lovaglás, kerékpározás, kirándulás a környező nemzeti parkokban.

Miért jó babákkal?

Babaanimáció gyakorlott csecsemőgondozókkal, baba wellness japán gyermek fürdőkerttel, babapancsolóval, játszópavilonnal, élményelemekkel inspiráló környezetben, babaszauna, babamasszázs, csecsemőberendezések, praktikus babaholmik a szobákban, étteremben.

Miért jó kisgyerekkel?

A szabadtéri Mókus kalandpark, a gyerek Kresz-park, a strandröplabda pálya, kábelkomp, tábortűzrakó hely, lengőteke, óriás sakk, játszótér, Meseút valamint a beltéri Dinó játszóház, gyerek wellness (langyos baba- és gyermekmedencék, aromaszauna, családi jacuzzi, fűtött padok) kínál számtalan lehetőséget a kisgyerekeknek. A gyerekek gyakran összefuthatnak a hotel dínójával, Páfránnyal. Az állandó gyerekprogramok része még az éppen aktuális témára épülő kézműveskedés, mese- és zene-délután, a vitamin/mese torna valamint a kincskeresés.

vissza

Heti programajánlónk sok-sok izgalmas családi programmal, tartsatok velünk!

A tavalyihoz hasonlóan, idén is több helyszínen szerveznek a fővárosban ingyenes koncerteket, bábelőadásokat, kézműves foglalkozásokat, filmvetítéseket. Ezekből válogattunk most egy csokorra valót.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!