Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Puchner Kastélyszálló – Bikal

2017.01.11.

Puchner Kastélyszálló – Bikal

7346 Bikal

Rákóczi Ferenc utca 22.

Web: https://puchner.hu/

Telefon:
+36 72 459 546
E-mail: info@puchner.hu

Gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat (kastély, palota, udvarház, fürdőház, vendégház) várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Puchner Kastélyszálló igazi wellness fellegvár: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit. Nem kifejezetten gyerekbarátnak nevesített szálloda, azonban egész évben vagy időszakosan rengeteg olyan programlehetőséget kínál, amely biztosítja a gyerekekkel pihenni vágyó családok szórakozását.

Miért jó babákkal?

Szombatonként babaúszást szerveznek a fürdőházban, a Kisbéka játszóházban is találhatunk szórakozást a legkisebbeknek is.

Miért jó kisgyerekkel?

A Kastélyszálló mellett lévő Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja. Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori Magyarországot: mesterek, színészek, harcedzett lovasok és íjászok, gyakorlott madarászok közreműködésével. Van itt mini középkori falu, óváros, lovagi küzdőtér, lovagterem, de a főtéren és a madaras színpadon is remek programokkal várják a családokat. Ezen kívül egész évben állatos programok, színházi előadások valamint lovaglási lehetőség biztosított, de remek program lehet a nagyobbaknak a menekülőszoba.

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Ha a nagy családi nyaraláson már túl vagytok, akkor se keseredjetek el, mert országszerte számos izgalmas programlehetőség vár benneteket is, akár egy-egy napra, akár egy egész hétvégre kerestek szórakozást. Ezen a héten többek között elkalauzolunk benneteket a denevérek, a repülőgépek és India csodálatos világába is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!