Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Puchner Kastélyszálló – Bikal

2017.01.11.

Puchner Kastélyszálló – Bikal

7346 Bikal

Rákóczi Ferenc utca 22.

Web: https://puchner.hu/

Telefon:
+36 72 459 546
E-mail: info@puchner.hu

Gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat (kastély, palota, udvarház, fürdőház, vendégház) várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Puchner Kastélyszálló igazi wellness fellegvár: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit. Nem kifejezetten gyerekbarátnak nevesített szálloda, azonban egész évben vagy időszakosan rengeteg olyan programlehetőséget kínál, amely biztosítja a gyerekekkel pihenni vágyó családok szórakozását.

Miért jó babákkal?

Szombatonként babaúszást szerveznek a fürdőházban, a Kisbéka játszóházban is találhatunk szórakozást a legkisebbeknek is.

Miért jó kisgyerekkel?

A Kastélyszálló mellett lévő Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja. Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori Magyarországot: mesterek, színészek, harcedzett lovasok és íjászok, gyakorlott madarászok közreműködésével. Van itt mini középkori falu, óváros, lovagi küzdőtér, lovagterem, de a főtéren és a madaras színpadon is remek programokkal várják a családokat. Ezen kívül egész évben állatos programok, színházi előadások valamint lovaglási lehetőség biztosított, de remek program lehet a nagyobbaknak a menekülőszoba.

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

A mostani hétvége fő eseménye a Márton nap, amely számos libaétel mellett izgalmas családi programokat is tartogat. Ezen kívül szó esik egy nem mindennapi bábelőadásról, egy fontos családi egészségnapról, egy kétnapos interaktív geokiállításról valamint egy kastélybeli árnyjátékról.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!