Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Tündérkert Hotel Noszvaj

2017.01.12.

Tündérkert Hotel Noszvaj

3325 Noszvaj,

Dobó István utca 10.

Web: https://tunderkerthotel.hu/

Telefon:
+36 36 563 303, +36 30 588 57 44
E-mail: recepcio@tunderkerthotel.hu

A 36 szobás noszvaji Tündérkert Hotel kedvező szobaárakkal, kisgyerekes családoknak páratlan szépségű arborétummal, felfrissülést nyújtó fürdőházzal, számtalan turisztikai programlehetőséggel, történelmi környezetben várja az aktív, sportos pihenésre vágyó vendégeket. Nemcsak a Bükk hegységben elhelyezkedő 5 hektáros kastélypark környezete lenyűgöző, hanem Eger környéke számtalan izgalmas gyerekprogramot is kínál.

Miért jó babákkal?

Az Eco Kids és Eco Baby szobákat a szobaszámok mellett állatfigurákkal is megjelölték a könnyebb tájékozódás kedvéért. A praktikusan berendezett vintage stílusú szobákban bébifigyelő készülékeket helyeztek el valamint kiságyat, baba és gyerek ágyneművel, leesésgátlót, konnektorvédővel ellátott aljzatokat, éjszakai fényt, bilit, orrszívó porszívót akár babakocsit vagy Tummy tub fürdető vödröcskét is biztosítanak. A földszinti bisztró sarkában található Babasarok konyhában az édesanyák számos praktikus dolgot megtehetnek anélkül, hogy vissza kellene menni a szobájukba.

Miért jó kisgyerekkel?

A gyermekek mindennapos szórakoztatásáról animátorokkal gondoskodnak. A nagyobbak igényeire hangolt Szitakötő klubban játékos kreatív programokkal várják a srácokat. A kertben focipálya, ping-pong, kerékpárok, rollerek, lengőteke, trambulin, játszótér, homokozó csábít felfedezésre. A kertben szervezett kincskereső programjaikon a vetélkedőiken résztvevő gyermekek pecsétgyűjtő füzetükben összegyűjtött pecsétjeiket apró ajándékokra válthatják. A szállodai étteremnek különleges bisztró kínálata van, reggel és este pedig gyerekek által kedvelt ételek, sőt a legkisebbeknek bébiételek állnak rendelkezésre.

vissza

Heti programajánlónk sok-sok izgalmas családi programmal, tartsatok velünk!

Ha úgy érzitek, hogy most bebújnátok a lakás legkényelmesebb sarkába, és onnan tavaszig ki sem jönnétek (csak esetleg karácsonykor egy kicsit), ne engedjetek a kísértésnek! Mutatunk pár olyan programot erre a hétre, amelyek szinte olyanok, mintha otthon kuckóznátok, csak épp el kell jutni odáig.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!