Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Margitszigeti Színház

 

Margitszigeti Színház

Nyitvatartás:
előadások szerint



weboldal >>

1138 Budapest
Margitsziget
Telefon: +36-1-229-1492

NYARANTA SZOMBATON

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad bejáratával szemben lévő, 3 platánfa által körülhatárolt területen.

Szombatonként 10:30-tól ingyenes gyerekelőadások - ajánlott 3 éves kortól.

Minden előadás egy részes, időtartama kb. 40-50 perc. Utána interaktív játék, bábozás, kézműves foglalkozás, dal- és tánctanulás. 

***

NYARANTA VASÁRNAP

A Szabad Tér Színház a Budapesti Nyári Fesztivál ideje alatt minden vasárnap 10:30-tól reneszánsz délelőttöket szervez a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mellett található romoknál.

Koncertek, hangszerbemutatók, vásári bábjátékok, dalok és táncok várják a családokat. A programok ingyenesek, ajánlott 5 éves kortól.

Minden program egy részes, időtartama kb. 40-50 perc. Utána interaktív játék, bábozás, kézműves foglalkozás, dal- és tánctanulás.

vissza

TAVASZI SZÜNETI ajánló a vidám családi pillanatokért!

Ha még egyáltalán nincs ötletetek, hogy mivel töltsétek a tavaszi szünetet, vagy ha csak egy-két napra kerestek javaslatot, mindenképpen jó helyen jártok: e heti ajánlónkban rengeteg izgalmas családi programot gyűjtöttünk össze húsvéti ünnepekre és a szünidő többi napjára.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!