Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Zeneakadémia

 

Zeneakadémia

Nyitva tartás:
programok szerint

weboldal >>

1061 Budapest
Liszt F. tér 8.
+36-1-321-0690 (jegyiroda)
+36-1-462-4600 (központi szám)

Liszt-kukacok akadémiája - kiscsoportos zenés beavató foglalkozások 6-10 éveseknek és a Mesélő Muzsika sorozat is folytatódik.

A Zeneakadémia Koncertközpont jegypénztára 2013. december 1-től a Zeneakadémia megújult épületében (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.), a főbejárat mellett található. A jegypénztár minden nap 10.00 és 18.00 óra között, valamint az előadási napokon az előadás kezdését megelőző órától az előadás szünetéig tart nyitva.

 

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Két héttel az év sokak számára legnagyobb ünnepe előtt szinte minden a karácsonyról szól. Az előkészületek nem mindig a legpihentetőbb elfoglaltságok, de ha a sok szaladgálás mellett beterveztek egy-egy vidám családi programot, talán a „kötelező” feladatok is könnyebben mennek majd.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!