Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Szívünk rajta program nyereményjátékkal

Nyereményjáték a  Bookline-nal!

A Bookline az Uniceffel karöltve tavaly ősszel indította el "Szíved rajta" elnevezésű programját, melynek kertében negyedévente frissen ajánlott könyvlistával rukkolnak elő. 

A program szülőknek és gyerekeknek igyekszik segítséget nyújtani abban, hogy könnyebben eligazodjanak a könyvesboltokban és a könyvtárakban. Célja, hogy azok a könyvek, amik a gyerekek könyvespolcaira kerülnek, valódi élményt nyújtsanak, és igazi értéket képviseljenek.

A legfrissebb, tavaszi listán 22 könyv kapott pozitív értékelést és került a program négy kategóriájának valamelyikébe (Mesél, Segít neki, Segít neked, Fejleszt). A „Szívünk rajta” könyvajánló program segíti a szülők eligazodását a gyerekkönyvek piacán, és nem felejti el, hogy a szülő is olvas, ezért a gyerekneveléssel kapcsolatos kiadványok közötti választást is megkönnyíti.

A programban résztvevő önkéntes szakmai csapat az említett négy kategóriában ítélheti oda azt a megkülönböztető jelzést, egy virtuális matricát, ami a programot elindító Bookline és UNICEF elképzelései szerint a jövőben megkönnyíti majd a könyvet vásárló szülők és gyermekek helyzetét. A szakmai bizottság tagjai: Dr. Kádár Annamária gyerekpszichológus, D. Tóth Kriszta író, az UNICEF nagykövete, Gyurkó Szilvia gyerekjogi szakértő, Magyarósi Éva szobrász, animációs rendező, könyvillusztrátor, Méth Barbara a Bookline marketingigazgatója, Ruff Orsolya újságíró, és a Budapesti Óbudai Nagy László Általános Iskola, illetve a Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai.

Most ti is részesei lehettek ennek a nagyszerű kezdeményezésnek és még meg is nyerhetitek a három Bookline ajándékcsomag egyikét.

A csomag tartalma:

- Bookline táska

- Bookline notesz

- egy felnőtt könyv

- egy gyerekkönyv

Mit kell tenned a nyereményért?

Ha szeretnétek a játékban részt venni, nem kell mást tennetek, mint június 10-ig ajánlani egy jó könyvet a programra a Szívünk rajta honlapján az "Én is ajánlok könyvet" rovatban (ezt ezen a linken találjátok).

A "Miért ajánlom ezt a könyvet?" kérdésnél feltétlenül írjátok be azt is, hogy "Szélforgó nyereményjáték", különben nem vehettek részt a sorsoláson. Ja, és persze olyan könyvet lehet csak ajánlani, amely még nem kapta meg a "Szívünk rajta" virtuális matricát!

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!