Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

TOP 10 szuper ajándék, ami évek múlva nem a szemétben végzi

2022.12.17.

TOP 10 szuper ajándék, ami évek múlva nem a szemétben végzi

Ismerkedjetek meg az élményalapú ajándékozással!

Tudjuk, hogy gyerekek esetében nem úszhatjuk meg a karácsonyt "kézzelfogható" ajándékok nélkül, ezzel együtt érdemes megbarátkozni az élményalapú ajándékozás gondolatával, mert idővel - és ahogy egyre idősebbek lesznek - mind nagyobb megelégedéssel fogadják majd az ilyen fajta ajándékokat is. Ha élményeket ajándékozunk, egyrészt az ő jövőjükre is gondolunk, hiszen nem fogja egy újabb autó, baba, labda a szemétben végezni, másrészt örök emlékekkel gazdagítjuk életüket, hiszen a gyerekek egy-egy örömteli élményre sokszor jobban emlékeznek, mint az ötvenedik kisautóra.



1. Színház- vagy cirkuszjegy

A Szélforgón szinte az összes budapesti gyerekelőadás szerepel, a szűrők segítségével pedig korosztályra, napra, napszakra is rákereshettek. Ha a téli szünet alatti előadásokra vagytok például kíváncsiak, ezen a linken mindent megtaláltok.

2. Szabadulószoba jegy vagy utalvány

Az utóbbi években nagy népszerűségre szert tett szabadulószobákat nem csupán az idősebb korosztály élvezheti, kisebb gyerekekkel jó szívvel ajánljuk a budai Pagny Rumini kalandszobáját.

3. Közös kézműves program

Nem is gondolnátok, mennyire bele lehet merülni az élvezetbe egy kis festegetés vagy gyurmázás során. Érdemes a gyerekekkel is megosztani az élményt és karácsonyi ajándékként egy látogatást betervezni velük valamelyik szuper kézműves helyre. A Kaméleon Kerámiánál például kerámiát festhettek, amit ki is égetnek nektek, a Maciműveknél pedig macivarrásra nyílik lehetőségetek.

4. Bérlet az állatkertbe

Fővárosi Állat-és Növénykertet senkinek sem kell bemutatni, és ha évente többször ellátogattok ide, érdemes megfontolni a bérletvásárlást; akár karácsonyi ajándékként is. A Négy évszakos bérlettel például 1 gyermek és kísérője négy alkalommal tehet látogatást az Állatkertben kedvezményes áron. A bérlet csak a gyermek nevére szól, akit akár minden alkalommal más felnőtt családtagja kísérhet el. 

5. Látogatás a trambulinparkba

Ha az akítv időtöltés hívei vagytok, egész biztos nem ismeretlenek számotokra a trambulinparkok, ahol bármilyen időjárási körülmények között teljesítheti gyerek és felnőtt a napi mozgásadagját. Nem nyúlhattok mellé, ha trambulinos ajándékutalvány kerül a fa alá, legyen szó bármelyik, a lábán már biztosan álló, korosztályról. Választhatjátok a Cyberjumpot, vagy a Superfly-t.


6. Igen nap

Nomen est omen, vagyis a név mindent elmond: ajándékozzatok egy olyan napot a gyerekeknek, amikor minden eldöntendő kérdésükre igennel válaszoltok (természetesen az ésszerűség határain belül, de ezeket a kereteket a nap elején úgyis megbeszélitek). Ehetünk fagyit reggelire? Igen! Bújócskázunk a lakásban? Igen! Felvehetek felemás cipőt? Igen! 


7. Családi múltidézés

Ez is egy remek lehetőség rá, hogy az egész család néhány vidám és önfeledt órát töltsön együtt, miközben a gyerekek bepillantást nyerhetnek szüleik, nagyszüleik gyerekkorába.  Jól hangzik? Akkor irány a Budapest Retro Élményközpont, ahol igazi interaktív időutazáson vehet részt az egész család. 

8. Repülő- vagy helikopterszimulátor

Ha érdekli a gyereket a repülés, de még nem próbálta, vagy már próbálta és azóta is ezzel rágja a fületeket, akkor érdemes lehet neki élményutalványt ajándékozni egy repülő- vagy helikopter szimulátoros helyre. A Happycopter Helikopter Szimulátor Központban már 9 éves kortól fogadják a gyerekeket, de ha a repülők állnak közelebb a szívéhez, akkor választhatjátok a Highfly Aviationt is.

9. Szelfinap a 3D Gallériában

A szelfikorszak kellős közepén mi lehet nagyobb élmény egy tinédzsernek, mint sok-sok képet lőni magáról, és ha ehhez még klassz hátterek is vannak, akkor az maga a mennyország. Még az is lehet, hogy ti is élvezni fogjátok. A 3D Gallery ugyanis nem mást nyújt, mint izgalmasnál izgalmasabb fotós helyszíneket sok-sok (családi) fotó elkészítéséhez.



10. Látogatás a Flippermúzeumban

Budapesti Flippermúzeum Európa legnagyobb folyamatosan nyitva tartó interaktív flipperkiállítása. A kiállított gépek a játék teljes történelmét felölelik, XIX. századi flipperelődöket ugyanúgy bemutatják itt, mint a világ első igazi flippergépét, az 1947-es Humpty Dumpty-t. A kiállítótérben található körülbelül 150 játék, köztük a muzeális darabok is játszhatóak. És hogy kiknek ajánlott?  3-4 éves kortól a gyerekek általában már tudják értékelni és élvezni a flipperezést és a kicsiket még fellépő székek is segítik a játékban.



2022. december 17.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!