Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Top 5 családi programhelyszín a Velencei-tónál

A Velencei-tó tökéletes helyszín egy családi kiruccanáshoz, hiszen könnyen elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel, számos helyen lehet biciklit bérelni, s azzal körültekerni a tavat vagy egy részét, és sok olyan érdekesség is van, amiért érdemes megállni. Ebben az összeállításban a családok számára legizgalmasabb programhelyszíneket válogattuk össze.


Gárdonyi rönkvár

A Gárdonyi rönkvár az Egri vár kicsinyített mása, és stílszerűen Gárdonyi Géza szülőháza mellett épült meg Agárdpusztán. A közel 500 m2-es rönkvárban többek között megtalálható a Dobó-bástya, egy földalatti labirintus és egy torony is. Április 1-től október 31-ig látogatható hétfő kivételével naponta 10 és 18 óra között.


 


Chernel István Madárvárta

A Velencei-tó híres madárvilágáról, két nemzetközi szinten is jelentős védett terület található itt, a Velencei-tavi madárrezervátum és a Dinnyési-fertő. 2011-ben az épület felújítását követően nyílt meg Agárdon a Madárvárta, melynek fő célja a biológiai és természetvédelmi ismeretterjesztést. Májustól októberig hétvégente a nagyközönség előtt is nyitva áll.
Dinnyési Várpark

Alekszi Zoltán, a Várpark megálmodója és megalkotója azzal a céllal hozta létre a parkot, hogy középkori várakat mutasson be egyedülálló módon. Az egyediségük abban rejlik, hogy az épületek eredeti anyagukból készültek, fából és kőből, a legvalósághűbb megjelenítés érdekében. A területen 35 makett épült fel. A park naponta 9 és 18 óra között látogatható.
Pákozd-Sukorói Arborétum és Szabadidőpark

Az arborétum a Velencei-hegység és a Velencei- tó között, a 160 m magas Mészeg-hegy oldalában helyezkedik el. A nagyrészt erdő borította területről remek kilátás nyílik a tóra, de van itt játszótér, tanösvény, focipályák, piknikezési lehetőség és egy hangulatos kis tó is. Március 15. és május 31. között naponta 9 és 18 óra között, június 1. és szeptember 1. között 9 és 19 óra között látogatható.
Katonai Emlékpark Pákozd

A Pákozdi Katonai Emlékhely civil kezdeményezésre jött létre 2002. szeptemberében azzal a céllal, hogy bemutassa az 1848-ban alakult Magyar Honvédség történetének főbb eseményeit. Idén új kínálati elemként jelenik meg a BaKAland katonai akadálypálya, a Raptor lézerharc és az okostelefonra letölthető digitális idegenvezető. A park naponta látogatható 10 és 18 óra között.


Kellemes kikapcsolódást kíván az egész családnak a Szélforgó!

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!