Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Új és megújuló játszóterek Budapesten

2017-es újdonságok a budapesti játszótereken

 

A második kerületben alig egy hónap alatt részleges felújítást végeztek a közkedvelt Zöld Péter játszótéren a Millenárison, amit május 28-tól vehetnek újra birtokba a gyerekek a 2017. őszi teljeskörű felújítás előtt. FRISS HÍR! Sajnos a játszóteret sem kímélte a keddi esőzés, így a május 28-ai megnyitót el kell halasztani egy későbbi időpontra.

 

Óbudán május 12-én adták át az új táborhegyi játszóteret az Ilonka utcában. 

Ilonka utcai játszótér / forrás: obuda.hu

Ilonka utcai játszótér / forrás: obuda.hu


Újpesten május 5-én adták a teljesen megújult Semsey parkot, amelyben  új sportpálya, kosárlabdapalánkok, pingpongasztalok, új, kibővített, modern játszótér, új parki sétányok épültek. Szintén felújították a kerületben a Vadgesztenye játszóteret.

Vadgesztenye utcai játszótér / forrás: Újpest-Káposztásmegye FB-oldal


Terézvárosban megnyitott a Benczúr-kert. Az átalakított játszótéren a mesealakokat az ország legjobb játszótérkészítőjeként számon tartott Kő Boldizsár képzőművész és munkatársai készítették el. 

Benczúr-kert / forrás: terezvaros.hu


Újbudán számos újdonsággal találkozhatunk idén. Egy eddig üresen álló önkormányzati tulajdonú ingatlanon a Bazsalikom utca 24. alatt új játszó- és közösségi teret hoznak létre, melyet a gyereknapi ünnepségen vehetnek birtokba a gyerekek. Szintén medújul és kibővül a Kéktó téri játszótér. És nem utolsósorban új köntöst kap generációk kedvence, a gellérthegyi csúszdapark, amelynek június 17-re tervezik a megnyitását.

 

A gellérthegyi csúszdapark még a felújítás előtt.


A tizenhetedik kerületben Rákoscsaba megújuló központjában épül többek között egy Weöres Sándor gyermekverseit felidéző játszótér. Az átadás június végére várható.


2017. májusában kezdődik meg Csepel első integrált játszóterének kialakítása a Simon Bolivár sétányon, ahol júniusban már a mozgásukban korlátozott gyerekek is ugyanúgy élvezhetik a játék örömeit, mint egészséges társaik.


 

Bucka - integráló játszótéri eszköz - magikme.net

 

A Leányka utcai játszótéren is új eszközöket vehetnek igénybe mostantól a gyerekek: egy hajóval, egy kötélpiramissal és két mérleghintával bővült a kínálat.

Leányka utcai játszótér / forrás: budafokteteny.hu

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!