Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

3 szuper erdei játszótér

2022.01.05.

3 szuper erdei játszótér

2 az 1-ben: családi kirándulás és játszóterezés

Kisgyerekkel kirándulni néha kihívás, de ha jól felkészülünk, szuper élmény lesz az egész családnak. Ehhez ti biztosítsátok a gyerekek kedvenc tízórai csemegéjét és egy finom teát termoszban, mi pedig három helyszíntippel járulunk hozzá a kalandhoz.




A Hármashatár-hegyen, a Rotter Lajos Turistaház és a Guckler Károly-kilátópont közelében készült el a “Repülős játszótér”, ami a terület repülős múltjába kalauzolja a kicsiket. A kreatív, mégis tájba illő elemek a fa és a fém kombinációjának felhasználásával készültek.



A Gödöllő és Isaszeg között elterülő, ingyenes látogatható Gödöllői Erdészeti Arborétum 2021-ben játszóteret és szabadtéri kondiparkot is kapott, hogy a családi kirándulás során gyerekek és felnőttek egyszerre kapcsolódhassanak ki. A “Királyi vadászlak” névre keresztelt tematikus játszótér erdészházában a legkisebbek az erdész helyébe képzelhetik magukat, az állatvilágot pedig a fából faragott figurák mutatják be.



A Budakeszihez közeli, egy hektáros Szilfa-tisztás – ahonnan kitűnő kilátás is nyílik a János-hegyre és az Erzsébet-kilátóra – idális és közkedvelt családi kirándulóhely a főváros körüli erdőkben. A tisztás és környéke 2021-ben szintén megújult, a fejlesztés egyik fő eleme a gyerekeknek számára épült új játszóvár lett, amely biztonságos és izgalmas játszóhelyet kínál az apróságoknak.



2022. január 5.

Forrás: parkerdo.hu

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!