Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

4 játszóteres budapesti szabadidőpark

2021.02.17.

4 játszóteres budapesti szabadidőpark

Ahol minden együtt van egy klassz szabadtéri naphoz

A tavasz közeledtével egyre több időt töltünk a szabadban. Ha nincs időnk vagy lehetőségünk az erdőt járni, akkor egy-egy szabadidőparkban eltöltött pár óra is kellemes kikapcsolódást jelenthet az egész családnak. Most 4 olyan nagy alapterületű helyszínt választottunk, ahol az egész család jól fogja érezni magát.



Millenáris és Széllkapu park

Fotó: Millenáris Facebook oldala

Közép-Európa egyik legnagyobb pihenőparkja, háromdimenziós függőkertjével, cseresznyefa-ligettel, erdő-mező-tó hármasával, látványos design-napelemekkel és 355 új fával. Az új Széllkapu parkrészt a „régi” Millenárissal akadálymentesen összekötő, panorámaliftekkel is felszerelt függőkert Magyaroszágon egyedülálló látványosság. A park közel 700 négyzetméteres tavában vízinövények élnek, a faburkolatú stég és a parton elhelyezett napozóágyak, padok a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat szolgálják. A Millenáris területén két játszótér található: a Zöld Péter játszóteret kizárólag 14 éven aluli gyermekek használhatják. A Kis Rókus utcai, forgókapus bejárat mellett kialakított játszóteret 3 év feletti gyermekek szülői felügyelettel vagy felnőtt kísérettel használhatják. 

Nyitvatartás: 6:00 és 21:00 óra között

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Honlapwww.millenaris.hu

Facebook: https://www.facebook.com/Millenaris/

DunaFok Szabadidőpark 

Fotó: DunaFok Szabadidőpark Facebook oldala

2019-ben adták át a 22. kerület új Duna-parti sétányát és szabadidőparkját. A területen multifunkcionális sportpályát, új kerékpárutat, valamint street workout parkot hoztak létre. A gyerekeket a szaladgálásra csábító zöld gyepen túl új, mozgásra ösztönző modern játszótér várja: itt három trambulin, gumidombok, mászóka-bújócska falak, hinták, alagút és mászókák kaptak helyet. Új sétányt is kialakítottak külön kerékpárúttal, emellett pedig a partra vezető lépcső és rámpák is megújultak. A természetvédelmi területről információs táblákat helyeztek ki a környezeti nevelés érdekében.

Nyitvatartás: 0-24

Cím: XXII. kerület Hajó utca és Duna utca kereszteződésétől délre elterülő terület

Facebook: https://www.facebook.com/dunafok22/


Rákóczi Kert - Családok Parkja

Fotó: Rákóczi Kert - Családok Parkja Facebook oldala

A 2019. tavaszán átadott park valamennyi korosztály számára változatos programokat kínál. A modern játszótér mellett egy 900 m2 alapterületű kisautópályát is birtokba vehetnek a gyerekek.A  multifunkcionális sportpályán kézilabdázni és kosárlabdázni is lehet. A parkban két új sakk és pingpongasztal, valamint egy petanque pálya is várja a látogatókat. A pihenőréten színpadot alakítottak ki, a parkban infopont és ingyenes wifiszolgáltatás is működik.

Nyitvatartás: 5:00-22:00

Cím: 1212 Budapest, Rákóczi tér 34.

Facebook: Rákóczi Kert - Családok Parkja


Bókay-kert

Fotó: varosgazda.18.hu

A 16 hektáros árnyas park területén stranddal, uszodával, focipályákkal, dísztavakkal, teniszpályával, a téli és nyári szezonban is használható sípályával és még számtalan sportolásra, lazításra lehetőséget biztosító létesítménnyel várja a látogatókat.  A Bókay-kertben két játszótér is található. Az egyik a Park Strand területén van, ezt a strand vendégei használhatják. A másik játszótér a nagy repülőgép mellett várja a gyermekeket és szülőket. Nagyobb gyerekekkel érdemes kipróbálni a szezonális kalandpályát, a teqballt vagy a gördeszkapályát.

Nyitvatartás: 6:00 és 22:00 óra között

Cím: 1181 Szélmalom utca 33.

Telefonszám: +36703349362, +36308493553

Facebook: www.facebook.com/bokaykertofficial



2021. február 24.

Frissítve: 2023. február 21.

Fedőkép: Johnny Cohen on unsplash.com

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!