Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 szuper fürdőtó Kelet-Magyarországon

2022.07.27.

5 szuper fürdőtó Kelet-Magyarországon

Itt az ideje, hogy ti is megismerjétek ezeket a klassz helyeket

Bár kétségkívül sokunk számára gyerekkorunktól kezdve kultikus hely, de határozottan van élet a Balatonon kívül is. A sokasodó hőhullámok idején talán jól fog jönni összeállításunk, melyben 5 fürdőtavat mutatunk be a Dunától keletre eső országrészben. Családos programajánlóként természetesen az izgalmas helyszínek mellett a kiváló vízminősítés is elsődleges szempont volt a válogatás során.


Feketeszakáll Kalandpark és Strand  Tiszalök

A Tiszalöki Strand 2014. óta megújult formában várja vendégeit: már nem csak a homokos part, röplabda és strandfoci pálya, valamint büfé-étterem várja a látogatókat, hanem egy izgalmas vízi élménypark is kialakításra került. A szabadidőközpont része egy szárazföldi extrém akadálypálya, tanösvény, lézerharc központ és természetesen a helyszínen akár meg is szállhattok, ha kedvetek tartja.


Pájer Kemping és Strand – Gyomaendrőd

Békés megye északi részén, a Körös folyam Templom-zugi holtágának partján, a 46-os úttól nem messze található a Pájer Kemping, amely máig megőrizte természetközelségét, nyugalmát. A strandon a vizes élvezeteket szolgálja a csúszda, és a vízi sporteszközök, a parton foci-, röplabda-, kosár- valamint minigolf-pálya várja a sportkedvelőket. Ezen kívül lehetőség van biliárdozni, csocsózni, asztaliteniszezni is. Mondani sem kell, hogy horgászati lehetőséggel is várják a vendégeket. A Hármas-Körös partja mentén húzódó túraútvonal kellemes sétára, túrázásra és a vízi élővilág megismerésére nyújt lehetőséget. Jó hír a kisgyerekeseknek, hogy a víz a parton teljesen sekély és 8 méternél is még csak 1 méter mély.

Vadna Park Üdülőközpont  Vadna

Észak-Magyarország nem bővelkedik fürdőtavakban, de szerencsére itt is találni néhány megfontolásra érdemes lehetőséget. Ezek egyik a Vadna Park, amelyet a 26-os út mellett Vadna után Ózd irányában találunk meg. A beach jellegű strandon külön partszakasz áll rendelkezésre a horgászoknak, fiataloknak, családoknak és a kutyásoknak. A gyerekeket modern játszótér, a nagyobbakat korszerű szabadtéri fitness park várja. Emellett fánkozni, vagy a kerékpárt kölcsönözni és a közelben kerékpártúrázni is lehet.


Tófürdő  Kunfehértó

A kunfehértói üdülőterület ékessége a tófürdő és a hozzá kapcsolódó strand. A közel 4 hektáros területen egyidejűleg 5-6000 ember kényelmes kikapcsolódásának feltételei adottak. A strandfürdőt napi és félnapos jeggyel lehet igénybe venni. A fürdő területén található büfé, étterem, fagylaltozó, vízibicikli kölcsönző. A vendégek kikapcsolódását játszótér, családi csúszda, vízi játékok, kültéri sakk és fejelő pálya biztosítja. A tó kellemes vizével, enyhén mélyülő medrével és a homokos plázzsal nyugodt pihenést biztosít a kisgyermekes családok számára is. A fürdő- és horgásztavak körül kialakításra került egy tanösvényt, ahol a látogatók megismerkedhetnek a környék élővilágával, a Tófürdő múltjával és jelenével.

Nádastó – Sándorfalva

A bányatónál kialakított sándorfalvi strand évről évre egyre népszerűbb, amely újabb és újabb fejlesztésre ösztözni a fenntartókat. A mozogni vágyókat szabadtéri fitnesz park, játszótér, foci- és röplabda pálya is várja. Lehetőség van kajak-kenu bérlésre is a parton. Evés-ivás fronton is számos lehetőség adott: van itt fagyizó, pizzéria, hamburgeres, hot-dogos, lángosos, melegkonyhás étterem és még koktélbár is.


Fedőkép: Feketeszakáll Élménypark weboldala

2022. július 27.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!