Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Egész napos szórakozás az ország egyetlen elefántparkjában

2022.08.08.

Egész napos szórakozás az ország egyetlen elefántparkjában

Színes rendezvények, oktató jellegű bemutatók, szórakoztató vidámparki játékok, szafari és még sok minden más

A Kimba Parkban egykori cirkuszi elefántokat fogad a parktulajdonos család, akik generációk óta szakszerűen gondoskodnak a Győr közelében található parkba kerülő állatok jólétéről.



A látogatás első és legfontosabb szabálya, hogy az itt élő elefántokat - mindenki biztonsága érdekében - csak a park megfelelően képzett dolgozói érinthetik meg. Ne keseredjetek azért el, mert szerencsére a többi állat simogatására és etetésére lehetőségetel nyílik a helyszínen vásárolt zoo csemegével vagy zöldséggel.



A gyerekek az autós szafari során  nem csak megnézegethetik az állatokat, de sokat tanulhatnak is róluk. Emellett pónilovaglás, vidámparki játékok, ugrálóvár és finom falatok is várják itt a látogatókat. Sőt, a megváltott belépőjeggyel a vidámparki játékok (ugrálóvár, körhinták) korlátozás nélkül használhatók.


Háromféle jegy váltható. A Kimba Safari jeggyel a saját autótokkal járhatjátok be a parkot (maximum időtartam 1 óra). A Kimba Park jegy magában foglalja állatpark gyalogos bejárását, és  a napi állatbemutatókat, a kombinált jegy pedig mind a szafari, mind az állatkert minden programját.



INFORMÁCIÓK

Megközelítés: M1 autópályán a 115. számú lehajtóig (81. út felé), majd innen 3 kilométerre van a parknak otthont adó Pozsgai tanya.

Cím: Töltéstava Pozsgai-tanya (Fehérvári út 2)

Telefon: +36 20 218 9309

Nyitvatartás: szerdától vasárnapig 11:00 és 18:00 óra között.  

Belépő: 

2500 Ft/felnőtt 1 órás szafari jegy, 1500 Ft/gyerek (3-14 év) 1 órás szafari jegy, 8500 Ft/családi szafari jegy (2 felnőtt+3 gyerek)

3000 Ft/felnőtt parkjegy, 2000 Ft/gyerek (3-14 év) parkjegy, 11000 Ft/családi parkjegy (2 felnőtt+3 gyerek)

5000 Ft/felnőtt  kombinált jegy, 4000 Ft/gyerek (3-14 év) kombinált jegy, 20000 Ft/kombinált családi jegy (2 felnőtt+3 gyerek)

Ezen a linken lehetőség van előzetes jegyváltásra is.


2022. augusztus 8.


vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!