Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Imád mászni a gyerek? Akkor ezt a túrát nektek találták ki!

2021.05.03.

Imád mászni a gyerek? Akkor ezt a túrát nektek találták ki!

Kirándulás tevékkel, várral, panorámával

Ha a ti gyereketek is imád mászni, akkor ezt a túrát tényleg nektek találták ki. Persze itt nem valamiféle gyerek ferratára gondolunk, csak ártalmatlan, biztonságos helyen lévő, 1-2 méteres, kisebb sziklákra, amelyek megmászása szuperül fejleszti a gyerek ügyességét és növeli önbizalmát. Mert ez a kirándulás tele van ilyen helyszínekkel. Szóval, ha készen álltok a kalandra, irány a Kevély!A Pilisborosjenői Kevélyhegyi Tanösvény 2008-ra készült el, útvonala körülbelül 10 kilométer hosszú.

A tanösvény tábláin minden információt megtaláltok.Utunk során érintjük a Vendel-hegyet, a Teve-sziklákat, az Egri vár másolatát, majd hegymenetben útba ejtjük a Szódás-barlangot, egy kis kitérővel a Mackós-barlangot és erőfeszítésünket megkoronázandó a Nagy-Kevély 534 m-es csúcsáról gyönyörű panoráma tárul a szemünk elé.

Teve-sziklák és panoráma

Innen az Ezüst-kevély gerincén érjük el a tanösvény utolsó állomását, az Ezüsthegyi-bányát, ahonnan körülbelül 20 perce könnnyű sétával jutunk vissza a faluba.

Itt lehet mászni - sziklák az ösvény mentén

Részletes leírást és térképet ezen a linken találtok. Az útvonal tetszés szerint több ponton lerövidíthető, kisebb gyerekekkel például egy nagyszerű délelőttöt vagy délutánt tölthettek el akkor is, ha csak a várhoz és a sziklákhoz sétáltok ki.

Az egri vár másolata - ahol a történelmi film készült

Ősszel klassz gombalelőhelyekre is bukkanhattok a környéken.2021. május 3.
 


vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!